Gå tilbake til:
Du er her:
Gutt som spiller biljard
AKTIVITETER FOR UNGDOM: I hele uke 36 kan ungdom delta på små og store aktiviteter i byen, blant annet på Fellesverket i Strandgaten.
Bilde: Asle Bentzen

Bergen for alle: Inviterer ungdom til å feire mangfoldet

Under overskriften “Bergen for alle” inviterer frivillige organisasjoner og Bergen kommune til en rekke aktiviteter for ungdom.

Bakgrunnen for initiativet er et ønske om å vise at Bergen er en plass for alle, uavhengig av landbakgrunn eller hvilken religion du tilhører. I hele uke 36 er det lagt opp til små og store arrangement for og med ungdom. 

Sjekk ut programmet

Byrådet har bevilget 180.000 kroner til Bergen Røde Kors for arrangementer i tilknytning til festivalen. I tillegg bidrar Møhlenpris idrettslag, Kirkens bymisjon, Bergen Assembly, Spillhuset i Bergen og Bergen kommune til programmet. Turneringer i fotball, volleyball og basketball, kunstutstilling, graffitiworkshop og konsert med Macho og Nelly Moar er bare noe av det du kan få med deg.

Se programmet på Møhlenpris idrettslag sin Facebook-side 

Feirer mangfoldet

- Vi er veldig glade for engasjementet de frivillige organisasjonene har vist ved å sette sammen dette programmet. Vi vet at mange bergensere, ikke minst unge, engasjerer seg sterkt for antirasisme og inkludering. “Bergen for alle” gir dem en mulighet til å ta del i spennende aktiviteter og samtidig feire mangfoldet i byen, sier byråd for kultur, sosial og inkludering, Katrine Nødtvedt.  

- Denne uken viser Bergen seg frem fra noen av sine aller beste sider. Det skjer veldig mye spennende, og jeg håper mange vil bli med på arrangementene. Ta turen, og vær med på å vise at Bergen er for alle! sier byrådsleder Roger Valhammer.