Gå tilbake til:
Du er her:
To gutter i en sal. De har på seg hjelm og skal kjøre løperhjul.
Det er mange kjekke aktiviteter for barn og unge i Bergen denne våren.
Bilde: Nina Blågestad

Fritidstilbud til barn og unge våren 2023

Velkommen til mange kjekke aktiviteter i byen vår denne våren! Her finner du en oversikt over hva man kan delta på fremover.

Merk at enkelte av oversiktene oppdateres fortløpende. 

Kurs og verksteder i bydelene

På denne siden finner du oversikt over kurs og verksted i de forskjellige bydelene. Merk at oversikten oppdateres med nye kurs fortløpende.

Juniorklubber (5.-7.-trinn)

Her kan man møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter, eller bare henge sammen med andre. Les mer om de ulike tilbudene her

Ungdomsklubber (8.-10-trinn)

På kommunens ungdomsklubber kan man møte venner, spille spill, spille musikk og arbeide med kreative prosjekter. Mer informasjon finner du her

Ungdomshuset i sentrum

Stedet for deg som er 16-20 år finner du på Nedre Korskirkeallmenning 4 i sentrum. Her kan du delta i aktiviteter innen musikk, dans, film, og kunst/håndverk. Du kan også spille ulike spill, eller bare slappe av sammen med andre i et trygt og godt miljø. Les mer om Ungdomshuset i Sentrum her.

Poplab

PopLAB er gratis kunstverksteder for dem som liker å utforske sin kreativitet med form og farge. Tilbudet er åpent for alle, men spesielt godt tilrettelagt for familier med barn i barnehage og på skole.

Barnelørdag

Barnelørdag er et kulturtilbud fra Bergen kommune til byens barnefamilier. Nesten hver lørdag gjennom sesongen er det teaterforestillinger og konserter på spillestedene våre rundt om i byen.

Barnas kulturhus

Det er også forestillinger og verksted for barn på Barnas kulturhus på lørdager. Her finner du programmet.

Bergen kulturskole

Bergen kulturskole har ledige plasser på flere fag dette semesteret, blant annet i teatergrupper og på dans og visuelle kunstfag.  Les mer om kulturskolen, og se oversikt over ledige plasser her. 

Biblioteket

Biblioteket har mange aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper, både på hovedbiblioteket og på bibliotekene i bydelene. Her finner du oversikt

Vinteraktiviteter idrett

Etat for idrett inviterer barn, ungdommer og familier til aktiviteter i vinter! Skibuss, isbaner, svømmehaller, FYSAK og åpen hall er noen av tilbudene du finner i denne oversikten.

Les mer om: