Gå tilbake til:
Du er her:
Vågen
HAVUKE: One Ocean Week arrangeres for første gang i år. Uken vil sette søkelyset på en bærekraftig utnyttelse av havet.
Bilde: Lars Korvold / Visit Bergen

Inviterer til havuke når Statsraad Lehmkuhl kommer hjem i april

Statsraadens hjemkomst markerer starten på den første utgaven av One Ocean Week - en uke med konferanser, møter, aktiviteter og kultur 15.-21. april i Bergen.

Statsraad Lehmkuhl returnerer fra jordomseiling 15. april. Dette markerer starten på One Ocean Week 2023, som arrangeres i Bergen 15.-21. april. Det vil bli en uke fylt med konferanser, møter, aktiviteter og opplevelser som setter søkelyset på en bærekraftig utnyttelse av havet. 

Alle kan bidra 

One Ocean Week er et samarbeid mellom Havbyen Bergen og partnere, med støtte fra Bergen kommune og Vestland fylkeskommune. 

- Verden trenger en arena der vi samles og sammen ser på mulighetene for å løse de utfordringene vi står ovenfor. En bærekraftig tilnærming til havet er en forutsetning for at vi også i fremtiden skal kunne leve av havet, og det er helt naturlig at Havbyen Bergen tar et ekstra ansvar, sier byrådsleder Rune Bakervik. 

- I regionen vår finner vi sentrale nærings-, kunnskaps- og forvaltningsmiljøer innenfor havnæringene som står samlet for å styrke havnasjonen Norge og lede an for et bærekraftig hav, sier fylkesordfører i Vestland og styreleder for Havbyen Bergen, Jon Askeland.

De oppfordrer også flere om å bli med å skape innhold under One Ocean Week: - Her kan alle bidra, små og store aktører med en variasjon av arrangementer og aktiviteter.

Program for uken

Programmet oppdateres fortløpende på oneoceanweek.com

Du kan også abonnere på nyhetsbrev fra Havbyen Bergen, samt få oppdateringer om uken på Facebookog LinkedIN.

LES OGSÅ: H.M. Kongen deltar på Statsraadens hjemkomst og åpningen av One Ocean Week

Følg Statsraaden hjem

Statsraad Lehmkuhl er nå i tredje siste etappe av sin jordomseiling i havets tegn. Du kan følge reisen hjem til Bergen på The One Ocean Expedition

Meld inn arrangement 

Har din virksomhet, organisasjon eller forening et arrangement som kan passe inn i uken, eller en god idé? Meld det inn til oss! Du kan også registrere ønske om standplass. One Ocean Week legger til rette for felles markedsføring og koordinering av programmet. Meld inn arrangement eller ønske om stand på oneoceanweek.com.  

Er det noe du lurer på og ikke finner informasjon om på nettsiden? Ikke nøl med å ta kontakt på e-post contact@oneoceanweek.no