- Søk ledig tid/informasjon om hva som skjer
Beskrivelse

Det nye bydelssenteret med barnehage, skole, idrettshall og kulturhus åpnet høst 2012, og er «det bankende hjertet» i den storstilte områdesatsingen som gjennomføres på Løvstakksiden.
 

Idrettshallen på 45 x 23 m ligger under skoleplassen og kan deles i 3. Dermed kan vi tilby aktiviteter for flere grupper samtidig. I tillegg er det garderobefasiliteter og styrkerom med mulighet for apparattrening. På dagtid disponeres idrettshallen av skolen, på ettermiddag/kveld av ulike faste idrettslag etc.

Kantinen i 2. etg er i bruk av skolen på dagtid. På ettermiddag/kveld kan den leies via Aktiv by.

I kulturdelen av bygget finner du:

-Kultursal: black box sal med teleskopamfi (115 seter), lyd- og lysanlegg, prosjektor/lerret og piano. Det finnes også et lite backstageområde med tekjøkken, garderobe med sminkespeil, dusj og wc.

-Kulturverksted 1 og 2: et rom som kan deles i to med skillevegg. Kulturverksted 1 har vaskerenne.


-Øvingsrom med sanganlegg, trommesett og forsterkere


-Dans/musikk 1 og 2: et stort rom som kan deles i to med skillevegg. Har speilvegg og lyd- og lysanlegg samt prosjektor/lerret.


-Møterom

-Forening-/lagskontor.


-Selvbetjent garderobe i underetasjen.


-Huset har trådløst internett.


Praktisk informasjon ved utleie:

-Idrettshallen er først og fremst beregnet til bruk til idrettsaktiviteter, fortrinnsvis som gymsal for Ny-Krohnborg skole (dagtid) og som fast treningshall for idrettslag tilhørende i Bergen kommune (kveldstid). Fast ukentlig tid i idrettshall på kveldstid, samt terminfestede kamper/turneringer, tildeles av Idrettsrådet (se info på kommunens nettsider). Evt ledig tid (f.eks i helger) kan man sende søknad om via Aktiv by - for priser se prisliste under "Dokumenter".

-Kulturlokalene er først og fremst beregnet til kulturaktivitet for barn og unge, og aktivitet i regi av frivillige lag/organisasjoner. Lag/organisasjoner fra nærmiljøet prioriteres. Alle leieavtaler gjøres via Aktiv by. Faste ukentlige brukere legges som hovedregel inn for et skoleår om gangen - leieavtalen blir fornyet ved ny søknad i Aktiv by hver vår/sommer. Andre brukere sender søknad fortløpende.


-Bygget har tilsynsvakter/bemanning og ytterdør er åpen så sant det er aktivitet booket inn i kalender. For nærmere info/avtale om tilgang, nøkkelkort, etc, ta kontakt.

-Utleien følger skoleruten, dvs at i utgangspunktet stenges lokalene for ordinær aktivitet i alle skoleferier og i forbindelse med helligdager. Se kalender.

-Ansatte på huset har ikke ansvar for rigging/rydding av lokaler før/etter bruk. Leietakere må rigge og rydde lokalene selv, og er selv ansvarlig for å beregne tid til dette inn i leietiden. Lokalene må kostes og ryddes etter bruk.

-Skal man benytte teknisk utstyr (f.eks lyd- og lysanlegg) må dette avtales i god tid på forhånd. Det er ikke teknisk bemanning tilgjengelig for leie - leietakere må selv sørge for å ha med kompetente folk som har fått opplæring i bruk av utstyret på forhånd. Opplæring gis av bemanningen på bygget og må avtales i god tid før leiedato.

-Det er ikke tillatt med alkohol eller andre rusmidler på bygget.

-Et vilkår for leie er at leietaker setter seg godt inn i leievilkår/ordensregler og branninstruks. Dette finner du lenger nede på siden, under "Dokumenter".

-LVi gjør oppmerksom på at renhold utføres en gang pr dag, mandag til og med fredag. Det blir ikke utført renhold lørdag og søndag

-Alle gjenstander/eiendeler blir satt igjen på leietakers egen risiko.
 

Kontaktinformasjon

Hjemmeside
https://www.bergen.kommune.no/omkommunen/avdelinger/bergenhus-og-arstad-kulturkontor/9352/article-93444
E-Post
kulturkontor.bergenhus-aarstad@bergen.kommune.no
Telefon
53033188
Besøksadresse
Rogagaten 9
5055 Bergen
Årstad

Bookbare ressurser

Brukere av bygg/anlegg

Dokumenter