Gå tilbake til:
Du er her:
Frode Nilsen
Frode Nilsen, ny direktør for Etat for skole
Bilde: Trude Haugen

Frode Nilsen ansatt som direktør for Etat for skole

Frode Nilsen er ansatt i stillingen som direktør for Etat for skole.

- Etter en grundig rekrutteringsprosess er jeg glad for å kunne ønske Frode velkommen som direktør i Etat for skole, og ser fram til et fortsatt godt samarbeid til det beste for bergensskolen, sier kommunaldirektør Marius Arnason Bøe.

Frode kommer fra stillingen som områdeleder og leder av team forvaltning i etaten, og har vært konstituert etatsdirektør fra 11. januar 2021. Han har lang og bred ledererfaring fra Bergen kommune både på skole- og eiernivå, og har svært god kjennskap til sektoren han nå får ansvar for.  

- Helt siden jeg valgte å bli rektor, har jeg brent for det å legge forholdene til rette for at hver enkelt elev skal få ut sitt potensiale. Til å gi de troen på fremtiden og seg selv, og på at alle har noe å bidra med i samfunnet. Dette er en kjempejobb, og stillingen jeg nå trer inn i, er en ny plass til å løfte frem nettopp dette, sier den nyslåtte etatsdirektøren.

- Vi er en relativt ny etat, så nå handler det om å komme i rytme igjen etter det siste året med koronapandemi. Vi skal videreføre det arbeidet og i den retningen som ledergruppen satte ut før pandemien brøt ut.

Den nye direktøren for Etat for skole erstatter Marius Arnason Bøe som begynte som kommunaldirektør for barnehage, skole og idrett i mars.