Gå tilbake til:
Du er her:

Informasjon til mottakersted

Her finner du som kulturkontakt ved et av våre mottakersteder informasjon vedrørende program, bestilling og rapportering.

Tilbakemeldingsskjema

Program og rutiner for bestilling

I menyen til venstre finner du oversikt over programtilbudet for Bergens kulturelle spaserstokk, fordelt på kategori.

For bestilling av informasjon klikker du på lenken "Påmelding" til høyre på siden inne i artikkelen. Påmeldingene videresendes til utøver etterhvert som de kommer inn og utøver vil ta kontakt for å avtale tid og sted for arrangement. Når programmet er fulltegnet vil du ikke få mulighet til å fylle inn skjema.

Vi håper dere tar dere tid til å bli kjent med programtilbudet for 2018 og utfordrer dere alle på å prøve noe nytt, vi ser at mange år etter år bestiller de samme konsertene til sine beboere. Alle utøverne i Spaserstokkens program er profesjonelle utøvere som gjennom flere år har levert gode konsertopplevelser til målgruppen, så her vil det kunne finnes noe for enhver smak.

Rapport

Alle mottakersteder plikter å levere inn rapport etter gjennomført arrangement. Rapportskjema finner du til høyre på denne siden under "Tilbakemelding" eller ved å klikke her.

Tilbakemeldingene fra mottakerstedene er viktige for oss for å kunne utforme et godt og tilpasset programtilbud for Spaserstokken. Vi gjør oppmerksom på at manglende rapportering kan få utfall med tanke på senere tildeling av programmer til det enkelte mottakersted.

Dersom det er spørsmål eller tilbakemeldinger til Spaserstokkens program, så ta gjerne kontakt med rådgiver for Bergens kulturelle spaserstokk, Anlaug Ersland, epost: anlaug.ersland@bergen.kommune.no, tlf: 5556 7431.