Gå tilbake til:
Du er her:
Sivilarkitekt Marit Justine Haugen, Zohar/Haugen arkitekter,viser hvordan man kan få mer areal ved å tenke nytt om plassering og utforming av bodareal.
Bilde: Tina Larsen

Se arkitektenes forslag fra seminar om boliger med sambruksløsninger

28. november inviterte Byarkitekten og forskningsprosjektet BOPILOT alle interesserte til å lære mer om alternative boligmodeller og boliger med sambruksløsninger.

På visning av BOPILOT designsprint lot deltakerne seg inspirere av arkitekter fra Helen&Hard, Haugen / Zohar og LaLaTøyen/Kåmmån som foredro om boliger med dele- og sambruksløsninger. På work shopen ble vist nye forslag til boliger med deleløsninger som arkitektene har arbeidet videre med å illustrere etter designprint-workshop sammen med privatpersoner, utbyggere og arkitekter. Mål for designprinten var å finne nye romlige løsninger for boliger med dele- og sambruksløsninger og at flere skal se nytten og muligheten av å bygge og bo med ulike former for deleløsninger.

Se inspirasjonsforedrag og løsningsforslagene:

Se hele programmet for samlingen her

Se utstillingen hos Byarkitekten

Hadde du ikke anledning til å delta 28. november, kan du se utstillingen i lokalene til Byarkitekten i Domkirkegaten 4 mandag til fredag klokken 09.00-15.30