Gå tilbake til:
Du er her:
Et bilde av et kart over indre Arna hvor noen tegner på kartet
Alle på informasjonsmøtet fikk utdelt kart over området for å tegne og skrive på
Bilde: Maja Vedå / Bergen kommune

Godt oppmøte på informasjonsmøte i Indre Arna

Torsdag 9. juni inviterte Plan- og bygningsetaten til åpent informasjonsmøte om områdereguleringsplanen for Indre Arna. Det endte med en fullstappet sal og gode diskusjoner.

Områdereguleringen for Indre Arna skal blant annet sikre tilstrekkelig plass til gode byrom, et mangfold av funksjoner og plass til aktiviteter som ivaretar og styrker lokal tilhørighet. Medvirkning er en viktig del av prosessen for utviklingen av området, og da er informasjonsmøter en fin møteplass for nettopp dette.   

Kontordag på Øyrane Torg 28. juni 

Fikk du ikke kommet på informasjonsmøtet? Plan- og bygningsetaten inviterer til kontordag på Øyrane Torg 28. juni fra klokken 15.00-18.00, i 2. etasje. Her vil ansatte fra prosjektgruppen komme for å svare på spørsmål og slå av en uformell prat med innbyggerne i indre Arna. Vel møtt! 

Bilde av fullsatt sal
Godt oppmøte!
Bilde: Maja Vedå / Bergen kommune
Bilde av at folk diskuterer rundt bordet og peker og tegner på kartet
Det ble gode diskusjoner rundt bordet!
Bilde: Maja Vedå / Bergen kommune

Hva mener arnabuene? 

Informasjonsmøtet bestod av en fullsatt sal med 100 personer. Til stede var etatsdirektør Tarje Wanvik og prosjektleder Ann-Helen Nessen for å snakke om det pågående planarbeidet.  

I tillegg var det satt av tid til spørsmål og svar, samt en egen medvirkningsdel hvor gjestene fikk utdelt kart og penn for å peke ut hvilke områder de er fornøyde med og hva som kan bli bedre. 

 

Spørreundersøkelse 

I forbindelse med områdereguleringen er det utarbeidet en enkel spørreundersøkelse. Her er målet å få innsikt i hva du er fornøyd med i indre Arna i dag, og hvor du tenker det er forbedringspotensiale. Det tar bare et par minutter å svare, og undersøkelsen er anonym. Her er lenken til spørreundersøkelsen.  

Les mer områdereguleringsplan for Indre Arna her.