Gå tilbake til:
Du er her:
Bilde av inngangspartiet til Plan- og bygningsetatens lokaler, lokalisert i Johannes Bruns gate 12
Inngang fra Johannes Bruns gate 12. Velkommen inn!
Bilde: Agnete Helene Matre

Velkommen til åpent informasjonsmøte om enkle byggesaker

Lurer du på hva som er lov å bygge uten å søke om tillatelse? Plan- og bygningsetaten inviterer til åpent informasjonsmøte onsdag 27. april.

Møtet er gratis og åpent for alle, og varer fra klokken 18.00-20.00. Det finner sted i Plan- og bygningsetatens kantine i Autogården, som ligger mellom Nygårdsgaten og Johannes Bruns gate, inngang ved Johannes Bruns gate 12.  

For å ha oversikt over hvor mange som kommer, har vi opprettet en enkel påmeldingslenke med påmeldingsfrist 25. april. 

Trykk her for å melde deg på. 

I møtet vil vi informere om regelverket for enkle byggesaker, hvor du kan finne informasjon på nett og hva kundeveilederne våre kan hjelpe deg med i søknadsprosessen dersom du må søke. Vi gir også en kort orientering om hva du kan finne av informasjon i Bergenskart. Den siste timen av møtet er satt av til spørsmål, og vi har flere kundeveiledere og saksbehandlere til stede som det går an å ta en prat med.  

Program: 

18.00: Velkommen v/ etatsdirektør Tarje I. Wanvik

  • Enkle byggesaker ved Kjersti Hopp, kundeveileder
  • Hva finner du av informasjon i Bergenskart? Ved Helene Gjerde

19.00: Spørsmål og svar

  • Vi er tilgjengelig for individuelle spørsmål

Arrangementet avsluttes kl. 20.00.

Få med deg bymodellen i 3D

Dørene åpner fra klokken 17.30, og dersom du er ute i god tid kan du se den nye 27 m2 store bymodellen i 3D som står i kundesenteret til Bymiljøetaten og Plan- og bygningsetaten.

Dersom du har spørsmål i forkant av informasjonsmøtet, kan du ringe Plan- og bygningsetatens kundesenter på telefon 55 566310 eller sende en epost til kommunikasjonsradgiver.planogbygg@bergen.kommune.no 

Velkommen!