Gå tilbake til:
Du er her:

Folkehelse til frokost - Ungdom og sosiale medier

Folkehelse til frokost er en serie frokostmøter om folkehelse i Bergen kommune. 28. august er temaet ungdom og sosiale medier.

Ansatt for å koordinere folkehelseprosjekt!

Randi Træland Hella er ansatt for å koordinere folkehelseprosjekt om ungdom og sosiale medier.

Slik vil bystyret satse på folkehelse

Onsdag 30. januar behandlet bystyret statusrapport på folkehelseplan for Bergen 2015-2025. Bystyret benyttet anledningen til å få frem nye viktige satsingsområder innen folkehelsearbeidet fremover.

Har fått støtte til prosjekt om ungdom og sosiale medier

Regionale forskningsfond Vestlandet (RFF Vest) har tildelt 0,5 mill. til et prosjekt i Bergen kommune om ungdom og sosiale medier.

Seniorplan på høring: Vil gjøre Bergen mer eldrevennlig

"Et eldrevennlig Bergen - Seniorplan for Bergen kommune 2019-2024" er skrevet i et folkehelseperspektiv og viderefører folkehelseplanen sitt mål om en aktiv, frisk og trygg aldring. Byrådet vil at vi blir flinkere til å se de eldre sine ressurser og legge til rette for aktive liv for alle.

Folkehelse i alt vi gjør!

Folkehelsearbeid er mer enn trening eller kostholdsråd. – Det er viktig å ha folkehelseperspektivet med i alt vi gjør, sier helsebyråd Rebekka Ljosland. Les om hvordan de ulike byrådene arbeider for bergensernes helse.

Stor folkehelseundersøking i Hordaland

Korleis har du det og korleis trivst du i nærmiljøet ditt? Dette er noko av det om lag 70 000 hordalendingar blir spurde om i den største folkehelseundersøkinga som er gjennomført i Hordaland.