Gå tilbake til:
Du er her:
Bildet viser helsesykepleier Lillian Brekke ved Engen helsestasjon
OMORGANISERING: Bergen kommune har nå fire helsestasjoner for ungdom, som utvider sine tilbud. Helsesykepleier Lillian Brekke er glad for å kunne tilby samme tjenester på alle fire helsestasjoner for ungdom i Bergen kommune. Foto: Asle Bentzen

Styrker tilbudet i Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom i Arna slår seg sammen med Åsane, og Loddefjord med Fyllingsdalen. Samtidig er aldersgrensene utvidet, og tilbudet blir likt på alle helsestasjoner for ungdom i hele Bergen kommune.

Omorganiseringen gjør at det er flere tilgjengelige fagpersoner på helsestasjonene som har vært mest besøkt, og det blir like tilbud på alle helsestasjoner for ungdom.

– Jeg er svært glad for å kunne forbedre dette viktige tilbudet til våre unge. Fra før har vi hevet aldersgrensen fra 20 til 23 år i alle byområdene. Nå styrker vi tilbudet enda mer ved å tilby de samme tjenestene ved alle de fire helsestasjonene for ungdom, sier helsebyråd Beate Husa.

Bergenhus og Årstad har fortsatt tilbud til studenter til og med 25 år.

Bergen kommune utvider også tilbudet om innsetting og uttak av P-stav og spiral. Tidligere var dette kun tilbud ved Engen, men nå er det blitt tilgjengelig på alle helsestasjoner for ungdom.

Klikk her for mer informasjon om helsestasjon for ungdom.

Vær oppmerksom på at helsestasjonene holder åpent på ulike dager:

Arna og Åsane (Ulset helsestasjon)

Onsdager 15.30-18.00

Bergenhus og Årstad, også for studenter (Engen helsestasjon):

Mandag, tirsdag og onsdag 15.30-18.00

Fana og Ytrebygda (Nesttun helsestasjon):

Mandag og onsdag 15.30-18.00

Fyllingsdalen og Laksevåg (Oasen helsestasjon):

Tirsdag og torsdag 15.30-18.00

Alle som er ankommet helsestasjonen innen klokken 18 vil bli betjent, selv om klokken skulle bli mer enn 18.00 før du slipper til.