Gå tilbake til:
Du er her:
4 jobbspesialister i NAV er glade for å ha fått første jobbsøker i arbeid. De smiler.
Ane Bysheim (t.v.) og de tre andre jobbspesialistene feirer at de har fått førstemann ut i arbeid gjennom prosjekt #syktbrajobb.
Bilde: Privat

Er du ufør, under 35 år og ønsker deg ut i arbeid?

Gjennom prosjektet #syktbrajobb skal fire jobbspesialister i NAV bistå unge, uføre under 35 år med å komme ut i ordinært lønnet arbeid.

Jobbspesialist Ane Bysheim oppfordrer folk til å spre ordet enten du jobber med noen i målgruppen, er familie eller kjenner noen.

- Vi retter oss mot de som har en uføretrygd og et jobbønske, ikke arbeidstrening eller tiltak. Uansett stilling, stillingsprosent og bransje skal vi hjelpe de med å finne rett jobb for jobbsøkerens situasjon, sier Bysheim om prosjekt #syktbrajobb.

Per i dag er 19 uføre under 35 år med i prosjektet, men det er fortsatt rom for flere.#syktbrajobb er et prosjekt som per i dag kun tilbys i Bergensregionen.

Tett oppfølging og tilgjengelighet

- Vi er i kontakt med potensielle arbeidsgivere, og er opptatt av å være direkte tilgjengelig for både arbeidsgiver og jobbsøker hele veien i prosessen, sier Bysheim videre.

Hun understreker at de har tett oppfølging så lenge arbeidstaker ønsker dette.

 

Bare en telefon unna en ny jobb

Det fungerer enkelt og greit slik at arbeidstaker ringer inn og avtaler et informasjonsmøte. På møtet forteller NAVs jobbspesialister hvordan de jobber for å få deltakerne i prosjektet ut i arbeid. De som ønsker det, kan gå i gang med det samme. Jobbspesialist skal innen kort tid starte med å besøke og lære om bedrifter ut fra jobbsøkers ønsker.

For mer informasjon, ring: 407 68 506

Er du ufør, under 35 år og ønsker deg ut i arbeid? bilde