Gå tilbake til:
Du er her:
Fra venstre: Karoline Heggøy, rådgiver i Frisklivssentralen, kommuneoverlege Finn Markussen og folkehelserådgiver Margrethe Moss-Iversen Lundegård sammen med datteren Mia Moss-Iversen Lundegård,
NY TRIMSERIE: Disse ser du i "Finn formen med Finn" – fra venstre: Karoline Heggøy, rådgiver i Frisklivssentralen, kommuneoverlege Finn Markussen og folkehelserådgiver Margrethe Moss-Iversen Lundegård sammen med datteren Mia Moss-Iversen Lundegård.
Bilde: Håvard Prestegården

Finn formen med Finn - treningstips på video

Se “Finn formen med Finn” – treningstips for utendørs aktivitet uten utstyr!

– Det er mye som er bra med å være ute og trene. Det er godt å komme seg ut i lyset, gjerne tidlig på dag, frisk luft er deilig og i disse koronatider er det lett å holde avstand, sier Karoline Heggøy, rådgiver i Frisklivssentralen.

– Noen syntes vi var spreke

Heggøy er instruktør i de tre første episodene av “Finn formen med Finn”, som du kan se i denne saken. Videoserien har navnet sitt etter kommuneoverlege Finn Markussen. Han demonstrerte både styrke- og kondisjonsøvelser under innspillingen av videoene, som foregikk på Damsgård denne uken.

– Her har masse folk gått forbi, så jeg tror dette var god reklame for fysisk aktivitet. De syntes det er gøy å se på, og noen syntes vi var spreke, så det var også kjekt, sier Markussen.

  • FINN FORMEN MED FINN – EPISODE 2: STYRKE

Et kinderegg

Kommuneoverlegen mener trim og trening utendørs kan være et kinderegg for alle bergensere i denne tiden.

– Dette er både fysisk aktivitet, sosial aktivitet – en gjør noe sammen, men med god avstand – og kognitiv aktivitet: En utfordrer seg selv og lærer noe nytt, sier Markussen.

– I sum er dette noe av det beste vi kan gjøre for vår egen og andres helse, sier kommuneoverlegen.

  • FINN FORMEN MED FINN – EPISODE 3: FORELDRE OG BARN
  • EPISODE 4: STERK MED STOKK
  • EPISODE 5: HJEMMEKONTOR SPESIAL
  • EPISODE 6: PARK SPESIAL