Gå tilbake til:
Du er her:

Treffsted for kreftsyke

Bergen kommune samarbeider med Kreftforeningen om tilbudet for personer med uhelbredelig kreftsykdom. Treffstedet er for kreftpasienter som lever med kreft, og som ønsker å møte andre i samme situasjon i trygge og gode omgivelser.

Treffstedet skal være et livgivende sted hvor kreftpasienter kan hente nye krefter og inspirasjon til å takle hverdagen i en ny og ukjent situasjon. Helsepersonell og frivillige i Kreftforeningen deltar på treffstedet. Målet er at gode faglige råd og fellesskap med andre i samme situasjon skal bidra til god livskvalitet.

¦ Vi ønsker å skape et rom for å dele tanker og opplevelser knyttet til å leve med en alvorlig sykdom.

¦ Vi ønsker å vektlegge økt mestring gjennom å opprettholde og fremme fysisk funksjon og aktivitet. På treffstedet arrangeres fellestrening og avspenning med fysioterapeut.

¦ Vi ønsker å bidra til gode stunder med felles måltider og gode samtaler.

Kontaktinformasjon

Du finner treffstedet i den helt nye stuen i Dag Hammarskjöldsvei nr. 98 på Fyllingsdalen sykehjem. Tilbudet er åpent mandager kl. 10.00-14.00. Selve tilbudet er gratis, men det betales for lunsj. Ved behov kan pårørende delta. Påmelding er ønskelig.

Etat for hjemmebaserte tjenester i Bergen kommune er ansvarlig for tilbudet. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.

Påmelding og spørsmål rettes til: Leder og kreftsykepleier Anne Britt Hauge, e-post: annebritt.hauge@bergen.kommune.no, telefon: 55 56 17 45

Fysioterapeut Trine Raknes, epost: trine.raknes@bergen.kommune.no, telefon: 53 03 30 10

Mer informasjon:

www.bergen.kommune.no/