Gå tilbake til:
Du er her:
Åpnet Zinken Hopp idrettshall bilde
Zinken Hopp idrettshall er 25x45 meter og kan benyttes til mange ulike idretter.
Bilde: Toril Berle Schalck

Åpnet Zinken Hopp idrettshall

Zinken Hopp idrettshall står ferdig, og torsdag ble åpningen feiret med full aktivitet i hallen.

På den forholdsvis lille tomten ved siden av den nye skoledelen av Søråshøgda skole, har de fått plass til mye.

Innholdsrikt

En idrettshall på 25x45 meter som kan brukes av mange idretter, et eget kampsportrom på 250 kvadratmeter, et rom som kan brukes til flere formål, blant annet dans og en stor tribune og løpebaner. Utenfor hallen er det et nærmiljøanlegg som ganske dekkende har fått navnet Zinken Hopp og Sprett med trampoliner, treningsapparater med mer.

For hele byen

Skolebyråd Linn Kristin Engø gratulerte hele byen med ny idrettshall. For det er nemlig ikke bare Søråshøgda som får nyte godt av hallen. Flere idrettslag fra andre deler av byen skal bruke hallen, og flere skoler skal benytte seg av den på dagtid. Idrettshallen ligger sentralt plassert rett ved bybanen.

- Dette anlegget var sårt tiltrengt. Jeg vet at hallen allerede er full av aktivitet fra morgen til kveld, sa hun under åpningen før snoren ble klippet, og hallen offisielt ble åpnet.

Viste seg frem

6. klasse fra Søråshøgda skole sang under åpningen, og flere av idrettslagene fikk vist seg frem. Cheerleading, sportsdrill, badminton, kickboksing og håndball, viste det store mangfoldet i idrettstilbudet i hallen.

Flere artikler