Gå tilbake til:
Du er her:

Dette kan du gjøre inne i høstferien

Værvarselet er kanskje ikke til å rope hurra for. Så her er tips til hva du kan finne på inne i høstferien.

Danseverksted hip hop

Det er ennå ikke for sent å melde seg på. Tordag og fredag arrangeres det danseverksted for barn 4.-7. trinn og ungdom 8.-10. klasse på Laksevåg.

Fysak

Fysak allaktivitetshus er åpent mandag til fredag klokken 10.00 til 22.30, og lørdag og søndag klokken 12.00 til 20.00. Fysak har blant annet skatepark, dansesal med speil, enkel klatrevegg, 100 kvadratmeter turngulv og utendørs sykkelbane. (Det er kun tillatt med skateboard, BMX og rulleskøyter i skatehallen.) Her er nettsiden til Fysak.

Åpen hall for barnefamilier

Hver søndag klokken 10.00 til 13.00 har 17 idrettshaller åpen hall for barnefamilier. Mye å finne på og rikelig anledning til å ta seg ut for barna. Her finner du hvilke haller det gjelder.

Svømmehaller

Åstveit svømmehall er stengt til januar, men Slåtthaug har åpent for publikumssvømming tirsdag og torsdag ettermiddag, samt i helgene. Stemmemyren har åpent for publikumsbading i helgene. Her finner du åpningstider.

ADO har åpent hver dag i høstferien klokken 10.00 til 18.00, også i helgen.

Isbane

Det er fortsatt noen uker til Slåtthaug-isen åpner, men publikumsskøytingen i Bergenshallen er åpnet igjen for sesongen og har åpent klokken 12.00 til 15.30 på søndager. Mer om isbanetilbudet her.

Biblioteket for barn

Lørdag er det fortellerforestilling for barn både på Landås og Loddefjord bibliotek samt barnekino på hovedbiblioteket. Og søndag er det fortellerforestilling på hovedbiblioteket. Ellers er bydelsbibliotekene åpne som vanlig. Kalender for alt som skjer på bibliotekene her.

Barnas kulturhus

Lørdag er det musikkforestilling og kunstverksted for de minste. Mer i høstkalenderen for Barnas kulturhus.

Og for de som vil være ute:

Fløyen har alltid åpent med lekeplass nær Fløibanen og klatretårn og klatreløype bortenfor trollskogen. Det er også fint å sykle på byfjellene. Tips til andre fine sykkelturer i Bergen leser du på sykkelbyenbergen.no.