Gå tilbake til:
Du er her:

En uke med friluft og nye venner

Over 800 barn er på sommerleir i regi av Idrettsservice i ferien. I finværet i Nipedalen står pinnebrød på menyen.

- Bade, padle kano og spise is. Det er det beste med friluftsleir, slår Oskar fast før han tar et nytt bit av sitt nystekte pinnebrød.

For tredje uken arrangeres det friluftsleir ved Tennebekktjørna. I løpet av leiren får ungene prøve seg på kanopadling, bading, spikking, rebusløp og langtur og mye mer.

- Det beste var den dagen vi var på fjelltur. Vi gikk oss vill og Sophie falt i en maurtue, forteller Luna som har fått prøve mange aktiviteter og fått en ny venninne på leiren.

Nytt tilbud

Friluftsleirene i Kanadaskogen, Langeskogen og på Posidriv i Hordvik er nye tilbud av året, og Idrettsservice forteller om god respons.

- De to første ukene var helt fulle, og denne uken har det også vært bra, forteller Camilla Rødberg i Idrettsservice.

Over 800 barn på Ung sommer

Hun anslår at mellom 800 og 900 barn er innom Idrettsservice sine sommerleire dette året. Tilbakemeldingene de får er positive.

- Jeg tror foreldre setter pris på at vi har så variert tilbud, sier hun.

Ledig plass i Vadmyra i uke 32

Friluftsleirene i uke 32 er fulle, men det er for øyeblikket ledig plass på aktivitetsleir i Vadmyrahallen i uke 32. Aktivitetsleiren er for jenter og gutter i 2. til 5. trinn. Aktivitetene barna kan delta på er blant annet svømming, kanopadling, dans, diverse ballspill, natursti og en rekke andre aktiviteter.
Les mer og meld deg på her

Flere aktivitetstilbud i sommer

Sommerferietilbud innen kultur finner du her

Se hva som skjer i Nygårdsparken i sommer