Gå tilbake til:
Du er her:

Ledige plasser på aktiviteter i skoleferien

Kommunen har en rekke tilbud for barn og unge som ønsker en aktiv start på sommerferien. Her er en oversikt over restplassene.

Sportsleir 2.- 4. trinn

Er et variert og allsidig aktivitetstilbud i uke 26, med blant annet svømming, ballspill, lek og tur. Stemmemyren og Fyllingsdalen idrettshall, Slåtthaughallen, Åstveithallen, Sandslihallen og Landåshallen. Mer informasjon og påmelding.

Powercamp 8.-10. trinn

Hovedvekt på basistrening. I tillegg til uteaktiviteter og svømming. Vikinghallen i uke 26. Leiren arrangeres av TIF Viking i samarbeid med Idrettsservice. Mer informasjon og påmelding.

TurboCamp 3.-10. trinn

Aktivitetsleir i uke 32 med varierte idretts- og friluftsaktiviteter for barn og ungdom med fysisk funksjonsnedsettelse på Turbo treningssenter,Solheimsviken. Leiren arrangeres i samarbeid med Idrettsservice og Norges Idrettsforbund. Mer informasjon og påmelding.

Aktiv sommer i Bergen Vest

Aktiviteter for barn og unge i Fyllingsdalen og Laksevåg. 15. juni - 15. september. Velg mellom blant annet graffiti, foto, film, hiphop, tegning, åpen hall i Vadmyra, kreativt verksted, parkour, smaksverksted, aktivitetsdag med turlaget, sommerkunstskole og mye mer. Info og påmelding

BOBCAMP- sommerleir på biblioteket - 10 til 12 år

8. til 12. juli kan du som går i 5-7 trinn bli med på BOBcamp på Bergen Offentlige Bibliotek. Det blir koding, forfatterbesøk, dronebygging, smaksverksted, tegneserieverksted, brettspill, verksted med Kunstpilotene, robotprogrammering med mer. Leiren er gratis. Mer informasjon og påmelding på deltager.no

Sommerstjernen 9-14 år

24.-28. juni er det kurs med dans, drama og sang. Mer info: deltager.no.

Sommerkurs i dans 1.-7. trinn

24.-27. juni er det kurs i disco style (1.-3. trinn) og jazz&rock’n roll (4.-7. trinn). Info og påmelding: 980 81 637, flamedans@outlook.com

Musikalskole 3-10. trinn

24.-30. juni, Kulturhuset Sentrum, Ytre Arna. Info og påmelding: deltager.no, søk «musikalskole». Arr.: Bergen Musikkteater.

Musikkurs ungdom 15-23 år

Uke 26-32, tirsdag og/eller torsdag. Fana kulturhus, Nesttun. Lær å spille, synge, skrive låter, eller programmere musikk. Gjør innspilling i studio eller prøv deg på en scene. Gratis. Påmelding: elisabeth.torstuen@stendi.no eller tlf 905 82 126. Arr.: Kom Nærmere.

Sommerleir ungdom 7-10. trinn

Uke 26, 27 og 32, Søreide ungdomshus. Bli med i klatrepark, fotball, vannsport, paintball og mye mer.Det blir dagsaktiviteter og utflukter. Påmelding: tlf 944 21 601/ mobysommerleir@gmail.com. Arr: Moby-stiftelsen.

Hip Hop 10 -12 år

1.- 4. juli. Magneten kunstkollektiv, Fyllingsdalen. Bli med og prøv ut breakdance, DJ-ing, graffiti, sjablongmaking og gatekunst. Info og påmelding: deltager.no/BK