Gå tilbake til:
Du er her:
Bilde av Bryggen en regnværsdag i førjulstiden
Regnbyen Bergen: Dette flotte blinkskuddet av en typisk regnværsdag i Bergen er tatt av Grethe Aasen.
Bilde: Grethe Aasen - @Herremoses

Grethe ble ny vinner i jubileumsby-fotokonkurransen!

Grethe Aasen ble vinner av jubileumsby-fotokonkurransens siste del, der tema var "Regnbyen Bergen".

Også denne gang var det mange som hadde sendt inn bilder med tema: «Regnbyen Bergen". Juryen hadde et vanskelig valg, men landet til slutt på et motiv av en regnværsdag på Bryggen - og i bildet kan man også se at det nærmer seg jul.

Regnbyen Bergen

Over 4.000 bilder ble sendt inn til Jubileumsby-fotokonkurransen i anledning byjubileet Bergen 950 år. Ordfører Marte Mjøs Persen har ledet juryen som har latt seg imponere av det store engasjementet til å fotografere Bergen og jubileumsbyen.

Vinneren Grethe Aasen er en "godt voksen dame" fra Fyllingsdalen og ble svært overrasket over at hun vant jubileumsby-fotokonkurrasen: - Det er jo helt fantastisk - det hadde jeg aldri trodd. Tenk å få møte ordføren også. Nei, nå ble jeg virkelig satt ut her, altså...

Eksklusivt postkort

Vinnerbildet med tema "Regnbyen" er allerede trykket som postkort i 950 eksklusive eksemplarer. Postkortene er nummerert, og en fin suvenir fra byens 950 års jubileum i 2020. De er til salgs hos Jule-popup-butikken til Nordnes Verksteder på Xhibition kjøpesenter. Her kan man også kjøpe de tre andre Jubileumsby-postkortene.

Jubileumsby-fotokonkurransen er et samarbeid mellom Amatørkulturrådet i Bergen, Bekkalokket Fotoklubb, Postkortsamlere i Vest, Bergen Sentrum AS, VisitBergen og Bergen 950 år.