Gå tilbake til:
Du er her:
Dame står på SUP-brett utenfor BUA Melkeplassen
Veronica Storebø viser frem noe av utstyret du kan få lånt gratis på BUA Melkeplassen.
Bilde: Andrew M.S. Buller

Lån utstyr gratis på BUA Melkeplassen

Skal du på tur og mangler noe? Trenger du en sekk, bæremeis eller en hengekøye? Eller trenger du en kajakk eller sykkelvogn? På BUA Melkeplassen kan alle låne gratis utstyr.

Kanoer, SUP-brett, sykkelvogn
Alle kan låne og tilbudet er gratis.
Bilde: Andrew M.S. Buller

Bergen Kommune i regi av Etat for idrett har lånt ut sports- og friluftsutstyr til bergensere i en årrekke. Men tilbudet har kun vært åpent for lag, skoleklasser og organisasjoner. Kommunen er derfor svært glad og stolt over å endelig kunne tilby sports- og friluftsutstyr til alle som ønsker det.

BUA er et landsomfattende nettverk av utlånsordninger med felles mål om å bidra til bedre folkehelse, mindre forskjeller og lavere forbruk.

Dette kan du låne

Vintersportsutstyr
Til vintersport kan du låne alpintutstyr, snowboardutstyr, langrennsutstyr og akebrett.
Bilde: Andrew M.S. Buller

På BUA Melkeplassen kan man låne sports- og friluftsutstyr til både vår-/sommer-/høstaktiviteter, samt vinteraktiviteter. I vår-, sommer- og høstsesongen kan du låne tursekker, bæremeiser, hengekøyer, kanoer, fiskestenger osv. Til vinteren kan du i tillegg låne langrennsski, slalåmski, snowboard eller akebrett. Her finnes også fire SUP-brett, en sykkelvogn som også kan brukes som skipulk, tube til å dra etter båt, løperhjul, skateboard, sykler, kajakker, våtdrakter, redningsvester, soveposer, liggeunderlag, stormkjøkken og mye mye mer.

Les mer om åpningstider og hvordan du kan låne.

SE VIDEO:

Videre på internett