Gå tilbake til:
Du er her:
Bilde viser ungdom som opptrer på scene under UKM 2019
Fra UKM 2019
Bilde: Trude Kraft Solbue

Nå kan du melde deg på UKM 2021

UKM er et årlig kulturarrangement som gir ungdom muligheten til å vise hva de driver med, til å møte andre og til å lære noe nytt. UKM Bergen 2021 arrangeres 13.-14. februar.

UKM - ung kultur møtes 

UKM arrangeres i nesten alle landets kommuner, og hvert år er totalt 24 000 ungdommer i alderen mellom 13 og 20 år med. UKM er ikke en konkurranse i tradisjonell forstand, men en festival hvor ungdom får sjansen til å vise andre hva de driver med.

Slik kan du delta

På UKM kan du delta med musikk, teater, design, litteratur, film, foto, kunsthåndverk, lyrikk, mat, stand up, husflid, arrangør, dans eller noe helt annet, og det er helt gratis å delta. Du kan også velge å jobbe bak scenen eller med markedsføring, eller du kan komme som publikum.

Du kan også lære noe helt nytt gjennom workshops som arrangeres i festivalen. UKM har fokus på det sosiale, og mange deltakere får nye gode venner.

Et fagpanel  velger ut ut noen ungdommer som skal representere Bergen kommune videre på UKM regionfestival.

Slik melder du deg på lokalmønstringen

UKM Bergen 2021 arrangeres i Åsane kulturhus 13.-14. februar 2021. 

Slik melder du deg på:  Gå til nettsiden UKM Bergen 2021, klikk ”start påmelding”. Her finner du også mer informasjon om arrangementet og om UKM. 

Frist for påmelding er søndag 7. februar kl. 23:59.

Hva med korona?

UKM Bergen er i ferd med å tilpasse årets lokalmønstring til smittevernreglene, bl.a. ved å dele deltakerne inn i små nok grupper. Det vil ikke bli et stort fysisk publikumsarrangement denne gangen, men en digital sending der alle deltakerne får framføre og vise fram det de ønsker. 

Bli kjent med UKM Bergen!  

Ungdomsarrangørgruppen finner på mye gøy. Sjekk for eksempel ut podcasten deres her.  I tillegg planlegger de flere workshops,  der du kan teste ut aktiviteter, treffe andre ungdommer, og få en matbit. Workshopene som var planlagt gjennomført i januar må dessverre utsettes - nye datoer kommer.