Gå tilbake til:
Du er her:
Bilde viser ungdom som opptrer på scene under UKM 2019
Fra UKM 2019
Bilde: Trude Kraft Solbue

Nå kan du melde deg på UKM 2021

UKM er et årlig kulturarrangement som gir ungdom muligheten til å vise hva de driver med, til å møte andre og til å lære noe nytt.

UKM Bergen 2021 arrangeres i Åsane kulturhus 12.-14. februar. Nå er påmeldingen åpen!

UKM - ung kultur møtes 

UKM arrangeres i nesten alle landets kommuner, og hvert år er totalt 24 000 ungdommer i alderen mellom 13 og 20 år med. UKM er ikke en konkurranse i tradisjonell forstand, men en festival hvor ungdom får sjansen til å vise andre hva de driver med.

Slik kan du delta

På UKM kan du delta med musikk, teater, design, litteratur, film, foto, kunsthåndverk, lyrikk, mat, stand up, husflid, arrangør, dans eller noe helt annet, og det er helt gratis å delta. Du kan også velge å jobbe bak scenen eller med markedsføring, eller du kan komme som publikum.

Du kan også lære noe helt nytt gjennom workshops som arrangeres i festivalen. UKM har fokus på det sosiale, og mange deltakere får nye gode venner.

Et fagpanel  velger ut ut noen ungdommer som skal representere Bergen kommune videre på UKM regionfestival.

Meld deg på lokalmønstringen

UKM Bergen 2021 arrangeres i Åsane kulturhus 12.-14. februar 2021, men påmeldingen er åpnet, så hvorfor vente? Meld deg på UKM 2021 allerede nå!

Gjør slik: Gå til nettsiden UKM Bergen 2021, klikk ” startpåmelding”. Her finner du også mer informasjon.

Trenger du mer tid? Det er greit, men glem ikke at påmeldingen stenger søndag 7. februar kl. 23:59.

Varmer opp med workshops

Bli kjent med UKM! Bli med på sosiale og gøye workshops, treff andre ungdommer, og få en matbit. Gratis, men begrenset antall plasser pga smittevern. Meld deg på (klikk under)!

Lurer du på noe om UKM?

Les mer om UKM Bergen her.