Gå tilbake til:
Du er her:
Bilder viser unge Scenedrøm-dansere på scenen i Fana kulturhus
Fra Scenedrøm 2019 på Fana kulturhus
Bilde: Øyvind Johannessen

Scenedrøm starter opp på nytt

Er du flink å synge, danse, spille skuespill eller spille et instrument, og har lyst til å bli enda bedre? Vil du vise hva du kan? Kom til oss!

Vi spør ikke etter alder eller funksjonsnivå – i Scenedrøm opptrer barn, ungdom og voksne sammen. Noen har utviklingshemming, andre ikke. Gleden ved å opptre binder oss sammen!

Suksess i sist runde

Første runde av Scenedrøm startet i 2017, og endte i en forrykende forestilling som gikk for fulle hus på Fana kulturhus i november 2019.

Over 70 utøvere deltok . Deltakerne kom fra fordypningsprogrammet for dans, teater, musikk på Bergen kulturskole, Bergen Musikkterapisenter og ulike musikk, teater- og dansegrupper tilrettelagt for utviklingshemmede.

Selve forestillingen handlet om en verden av drømmer – om ønsker, forskjeller og likheter. Du kan se opptak fra forestillingen i filmen nederst i saken.

Slik blir Scenedrøm i 2021

Nå planlegges ny oppstart av prosjektet. Også i år skal vi ha med profesjonelle musikere, eget musikalband, kor, og danse- og teatergrupper. Sammen skal vi øve inn sanger, musikk, replikker og dans til en forestilling som skal framføres på en profesjonell scene.

Vi har mange kjempeflinke instruktører som hjelper deg, og du som deltar blir med å bestemme hva forestillingen skal handle om. Om alt går etter planen, kan vi vise forestillingen vår på scenen i det nye flotte kulturhuset i Åsane allerede i november i år.

Øvingene vil foregå på lørdager pluss en helg i juni på Ny-Krohnborg kultursenter nå i vår. Du vil få mer informasjon når du melder deg på.

Første øving blir 20. mars, hvis alt går etter planen.

Meld deg på

Mange har meldt seg på allerede, men vi har plass til flere! 

Har du lyst til å være med, eller vil du vite mer?  Ikke nøl, men ta kontakt med en av oss:

 

Se opptak fra Scenedrøm-forestillingen i 2019: