Gå tilbake til:
Du er her:
Bilde viser noen bilder som henger på en snor i hagen foran Kulturhuset Danckert Krohn
Detalj fra fotoutstillingen Vår by Bergen
Bilde: Birthe Stenhjem

Vår by Bergen – flott utendørs fotoutstilling!

I anledning Bergen 950 år har Bekkalokket Fotoklubb laget en utendørs fotoutstilling i hagen til Kulturhuset Danckert Krohn i Kong Oscars gate.

Utstillingen består av 40 vakre motiver fra Bergen trykket på store aluminiumsplater, og hele 30 habile fotografer fra Bekkalokket Fotoklubb har bidratt. Utstillingen står til 1. november.

Kom og se når du vil

Bildene er laget for å tåle vær og vind, og vil henge i hagen ut november. Du kan når som helst stikke innom og se de fargerike bildene, som er en skikkelig fin hyllest til vakre Bergen by. En egen utstillingskomité har valgt ut bildene blant innsendte bidrag fra Bekkalokkets medlemmer. Utstillingsansvarlig har vært John Vint.

Utstillingsåpning var mandag 28. september kl. 17.00 med snorklipping og fengende musikk ved The Runaways. Leder i Bekkalokket Fotoklubb, Tom Jarane, åpnet utstillingen. 

Prisvinnende fotografer

Spesialkonsulent ved Kulturkontoret, Kari Sandtorv, forteller at Bekkalokket Fotoklubb har holdt til på Nordnes bydelshus siden 1977. Klubben har over 100 medlemmer, sier hun, og blant dem mange habile fotografer som gjennom årene har vunnet flere priser og for sine fotoutstillinger i det offentlige rom. 

Om du ikke får tatt turen til sentrum, oppfordrer Kari deg til å lese mer om utstillingen og se bildene fra Vår by Bergen på nettsiden Bergen kommune.no/kultur/idrett

Prosjektet er et samarbeid mellom Bergen kommune (prosjektgruppen Bergen 950 år og Bergenhus og Årstad kulturkontor) og Bekkalokket Fotoklubb