Gå tilbake til:
Du er her:
Bilde viser del av fotoutstillingen Vår by Bergen på Vitalitetsenteret
Vår by Bergen
Bilde: Kari Sandtorv

Vår by Bergen – se utstillingen på Møhlenpris!

Vår by Bergen, fotoutstillingen som Bekkalokket Fotoklubb laget i anledning Bergen 950 år, har fått ny permanent plassering på Vitalitetsenteret, Wolffsgate 12.

Utstillingen består av 40 vakre motiver fra Bergen trykket på store aluminiumsplater, og hele 30 habile fotografer fra Bekkalokket Fotoklubb har bidratt. 

Kom og se når det passer

Bildene, som er laget for å tåle vær og vind, er flyttet fra hagen til Kulturhuset Danckert Krohn til ny permanent plassering på Møhlenpris. Der vil bildene henge på Vitalitesenterets fellesområder til glede for alle som kommer innom for å trene eller delta i kulturaktivitet.

Så snart koronatiden er over og kulturhusene våre går tilbake til vanlig åpningstid (som for Vitalitetsenteret er kl. 10.00-22.00), er du velkommen innom for å se de fargerike bildene.

Vår by Bergen er en skikkelig fin hyllest til den vakre byen vår. Bildene er valgt ut blant innsendte bidrag fra Bekkalokkets medlemmer. Leder i Bekkalokket Fotoklubb, Tom Jarane, åpnet utstillingen den 28. september.

Prisvinnende fotografer

Spesialkonsulent ved Kulturkontoret, Kari Sandtorv, forteller at Bekkalokket Fotoklubb har holdt til på Nordnes bydelshus siden 1977. Klubben har over 100 medlemmer, og blant dem mange habile fotografer som gjennom årene har vunnet flere priser og for sine fotoutstillinger i det offentlige rom. 

Prosjektet er et samarbeid mellom Bergen kommune (prosjektgruppen Bergen 950 år og Bergenhus og Årstad kulturkontor) og Bekkalokket Fotoklubb