Gå tilbake til:
Du er her:
Bildet viser tre smilende jenter i en blåbærtue i skogen.
Sommeren 2021 blir full av gode tilbud til barn og unge!
Bilde: Nina Blågestad/Bergen kommune

Vil du jobbe med å lage sommertilbud for barn og unge?

Med støtte fra Utdanningsdirektoratet lyser Kulturetaten ut seks prosjektstillinger som skal planlegge og koordinere et variert sommerferietilbud for barn og unge i 1.-10. trinn i alle bydeler.

Bergen kommune har mottatt tilskudd fra Utdanningsdirektoratet, for å lage "sommerskole" for elever i grunnskolen - 1.-10. trinn. Av disse har Kulturetaten fått 6 millioner, som skal brukes til å lage ferieaktiviteter for barn og unge i alle bydeler. Det lyses derfor ut til sammen seks prosjektstillinger for å sikre et godt og variert tilbud, i samarbeid med kulturliv og aktører i bydelene.

  • Én stilling er knyttet til Bergen kulturskole, og skal ha ansvar for å koordinere et utvidet sommerskoletilbud i kulturskolens regi. Søknadsfrist 13. april. Les mer og søk her!
  • Fire stillinger knyttes til de fire kulturdistriktene i Bergen kommune, og skal planlegge og koordinere tilbud i to bydeler hver. Søknadsfrist for disse stillingene er utgått (frist var 11. april).
  • Én stilling vil ha ansvar for informasjons- og kommunikasjonsarbeid, samt rapportering og dokumentasjon av prosjektet. Søknadsfrist er utgått (frist var 11. april).