Gå tilbake til:
Du er her:

Os blir med i Kunnskapskommunen

Enda en av Bergens omegnskommuner blir med i forskningssamarbeidet Kunnskapskommunen.

Forske med kommunen?

Byrådsavdeling for Helse og omsorg opplever stor pågang fra forskere og masterstudenter som ønsker å forske på og med kommunen. Det nettbaserte skjemaet skal gjøre denne prosessen enklere for begge parter.

I spissen for folkehelsenyskapning

Bergen kommune går i gang med Folkekommune, et innovasjonsprosjekt som skal skape et felles system for utveksling av helseopplysninger.

Har du en forsker i magen?

Høgskolen på Vestlandet søker etter stipendiater som vil være med og forske på implementering av ny kunnskap i kommunale helse- og omsorgtjenester.

Tar doktorgrad i kommunen

Janiche Helen Pedersen forsker på negativ opplevelse av kroppsøvingstimer som en medvirkende årsak til at unge dropper ut av videregående skole. Sammen med Gunnhild Johnsen Hjetland er hun én av Bergen kommunes ph.d-kandidater.

Giardia-forskere fikk forskningsprisen

Forskergruppen som fant ut av giardiasmitten i Bergen kommune, fikk torsdag Kunnskapskommunens forsknings- og innovasjonspris.

Om Kunnskapskommunen

Stadig flere blir med i Kunnskapskommunen som er et samarbeid om forskning, innovasjon og utdanning innen helse- og omsorgstjenestene i Bergensområdet. Nye deltakere er Folkehelseinstituttet, Haraldsplass Diakonale Sykehus og flere kommuner.

Spørsmål til oss?

Seksjonssjef helse omsorg
Benedicte Løseth
Telefon: 55 56 74 06
Epost: Benedicte Løsethbergen.kommune.no

Rådgiver, kunnskapskommunen
Marianne Nikolaisen Solbakk
Telefon: 55 56 74 51
Epost:Marianne Solbakkbergen.kommune.no

Forskningshenvendelser