Gå tilbake til:
Du er her:

Bergenseren

Her kan du lese valg-Bergenseren på nett

I høstutgaven av Bergenseren får du alt du trenger å vite om valget. Du kan også lese om det digitale utstyrsløftet som nå skjer i skolene, få gode seniortips og se hva som skjer på kulturfronten utover høsten.

Her kan du lese sommer-Bergenseren på nett

I juni-utgaven av Bergenseren kan du lese om dyrlegevakten i Bergen, få klimaråd for sommeren samt tips til dyrking fra flittige elever i skolehager. Program for årets Tall Ships og sommeraktiviteter for barn og unge er også med.

Bergenseren 1 - 2019

I marsutgaven av kommunens innbyggermagasin kan du blant annet lese om den store opprustningen av Olav Kyrres gate, møte folkene som jobber i den nye Barne- og familiehjelpen og bli med til populære Hålandsdalen leirskole.

Bergenseren 4 - 2018

I desemberutgaven av kommunens innbyggermagasin kan du blant annet bli med inn på byens populære møteplass, nemlig biblioteket, og lese hvordan du kan få overskudd i vintermørket.

Bergenseren 3 - 2018

I høstutgaven av kommunens innbyggermagasin kan du blant annet la deg inspirere til å ta i bruk byfjellene, eller lese historien om Ove som valgte livet.

Bergenseren nr 2 2018

Kommunens innbyggermagasin sendes alle husstander i Bergen kommune. Her kan du lese om forskingsprosjekter i kommunen og sang på sykehjem. I tillegg får du tips til sommeraktiviteter i byen vår.

Bergenseren 1 - 2018

Kommunens innbyggermagasin sendes alle husstander i Bergen kommune. Noen av temaene er livsstilsendring, ny bompengeordning og forskning på plast i skolen.

Bergenseren 4 - 2017

En ny utgave av Bergenseren er på vei ut i postkassene. Les om hva Kommuneplanens arealdel har å si for deg, og hvordan kommunen jobber for å forebygge seksuelle overgrep mot barn.

Bergenseren 3 - 2017 - valg og sykkel-VM

Denne uken sendes Bergenseren ut i postkassene. Her får du svar på det meste valglokaler og stemming, samt oversikt over hvordan byen og kommunens tjenester blir under sykkel-VM.

Bergenseren 2 - 2017

Sommernummeret av Bergenseren er på vei ut i postkassene. Marin forsøpling og sommerens aktiviteter er blant temaene du kan lese om.

Bergenseren 1 - 2017

Årets første Bergenseren sendes til alle innbyggere før vinterferien. Her kan du laste den ned digitalt.

Bergenseren 4 - 2016

Du har nylig fått årets siste Bergenseren i postkassen. Hva ønsker du å lese om fremover? Tips oss gjerne.

Bergenseren 3 - 2016

Denne uken får du Bergenseren i postkassen. Besøk på helsestasjon, feierens beste råd og guide for aktive seniorer er noe av innholdet.

Bergenseren 2 - 2016

Bergenseren er på vei ut i postkassene. Tema denne gangen er sommer og Smart omsorg.

Bergenseren 1 - 2016

Årets første utgave av Bergenseren er trykket. Finn den på nett her.