Gå tilbake til:
Du er her:

Reportasjer

Hålandsdalen leirskole gir kunnskap for fremtiden

Hålandsdalen leirskole er en gammel traver, men blir stadig mer aktuell. Gjennom 1890-tallets Fusa får elevene kunnskap de trenger i fremtiden.

Utenfor ble innenfor

– Mesteparten av livet mitt har jeg trodd at ingen andre som er som meg, sier John. Gjennom kommunens aktivitetstilbud innen psykisk helse fant han et felleskap.

Ni gode råd som gjør deg rustet for krise

– Her er barnehagens lager med jodtabletter, og her er rutinene, viser styrer Svanhild Hovland.

Der scenedrømmen lever

Christian elsker å synge og danse. Til høsten står han sammen med en rekke andre på scenen i en ny, inkluderende forestilling.

Frivillige skal gjøre det lettere å delta

Norunn Roland fra Laksevåg er den første som har meldt seg som frivillig innen tjenester til utviklingshemmede. Nå håper hun på flere "kollegaer".

Går foran for en bedre verden

Bergen har fått status som Fairtrade-kommune. Nå skal bærekraft og menneskerettigheter prioriteres enda tydeligere i næringspolitikken.

Rustar opp Olav Kyrres gate - stengt frå 23. april

Frå 23. april blir det store endringar for dei mange som dagleg reiser til eller frå Olav Kyrres gate. I mai 2020 opnar ei ny og betre gate for alle som ferdast her.

Dette er Bergen for meg

Neste år skal Bergen feire 950-årsjubileum. Denne gangen har vi snakket med Olav Kyrre Hundvin om hva Bergen er for ham.

Fikk ny sjanse med praksisplass

Begge stortrives med å jobbe med barn. Gjennom praksis i kommunen har Jonas og Cecilie fått en ny hverdag.

Møt nye barne- og familiehjelpen

Å oppleve noe utfordrende i familien på et tidspunkt i livet er normalt. Barne- og familiehjelpen ønsker å hjelpe barn og ungdom så tidlig som mulig.

På synfaring for demokratiet

Dei folkevalde i bystyret tek viktige avgjerder for byen vår. Då kan det vere på sin plass med ein rundtur i bydelsrøynda.

Kommunens innsats mot mobbing

I august i fjor ble det vedtatt et nytt nasjonalt regelverk om skolemiljø.

Skolemiljø på timeplanen

Ved Ådnamarka skole øvde de voksne i over et år før de endret måten de snakket, tenkte og jobbet på. Det forandret hele skolen.

Fem veier til overskudd i vintermørket

Hvor finner du energien når vinteren er på sitt mørkeste, kaldeste og våteste? Karoline Heggøy og Linda Aksnes hos Frisklivssentralen vet råd!

Fikk minner for livet som medseiler

The Tall Ships Races i Bergen 21.-24. juli 2019 blir en folkefest. Er du mellom 15 og 25 år kan du bli medseiler, og få en opplevelse for livet. Bare spør Tony Hanstvedt (19).