Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Kommunetorget 21. april 2018

Les hvordan du kan melde fra til Barnevernet hvis du kjenner unge som har det vanskelig. Du får også info om reisevaksiner i ukens Kommunetorget.

Kommunetorget 14. april 2018

Vi inviterer til informasjonsmøte for deg som vil vite mer om å sende søknad i enkle byggesaker. Du får også informasjon om velferdsteknologidagene.

Kommunetorget 7. april 2018

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om endringer hos legevakten og om kurs om demens for pårørende.

Kommunetorget 31. mars 2018

I Kommunetorget denne uken kan du lese om hvordan du kan bli en frivillig, og få informasjon om digital veiledning til kommunens tjenester.

Kommunetorget 24. mars 2018

I Kommunetorget denne uken får du oversikt over våre åpningstider i påsken, og en fyldig guide til kultur- og aktivitetstilbud i april.

Kommunetorget 17. mars 2018

I Kommunetorget denne uken kan du se kart over de nye boligsonene, og se hvordan du skal gå frem for å søke elevplass ved Bergen kulturskole.

Kommunetorget 10. mars 2018

I Kommunetorget denne uken får du oversikt over aktuelle tilskuddsordninger innen kunst og kultur. Dessuten søker vi etter støttekontakter over 35 år.

Kommunetorget 3. mars 2018

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om Treffstedet, en møteplass for deg med uhelbredelig kreft. Les også hvordan vi kan hjelp med som skal søke om bostøtte.

Kommunetorget 24. februar 2018

Les om eiendomsskattelistene som legges ut fra 1. mars og finn noe gøy å gjøre i vinterferien. Du får også en ekstra side med oversikt over kulturtilbudet i mars.

Kommunetorget 17. februar 2018

Denne uken kan du lese om kreftkoordinatorenes tilbud til deg som har en diagnose, og få oversikt over programmet for Ettertankens dag.

Kommunetorget 10. februar 2018

Denne uken får du informasjon om spørreundersøkelsen som sendes ut om SFO, skole og barnehage. Les også om hvorfor du bør skaffe deg komfyrvakt.

Kommunetorget 3. februar 2018

Denne uken kan du blant annet lese hvordan du kan hjelpe en ung, enslig flyktning til et nytt liv i Bergen.

Kommunetorget 27. januar 2018

Få informasjon om hovedopptaket for barnehageplass i 2018, og går du med gifteplaner, kan du sjekke hvilke datoer det er mulig å få borgerlig lørdagsvielse.

Kommunetorget 20. januar 2018

Få informasjon om hvor du som ung kvinne kan få gratis HPV-vaksine, og sjekk datoene for skikurs for ungdom i vinter.

Kommunetorget 13. januar 2018

Vil du ha hjelp til å få en sunnere livsstil? Eller kanskje du vil bli bedre til å lese og skrive? Les om kurstilbudene i ukens Kommunetorget.