Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 30. juni

I siste utgave av Kommunetorget før ferien, får du mer info om bysykkel-ordningen. Vi etterlyser også ditt forslag til kvinnelige gatenavn.

Her er Kommunetorget for 23. juni

Les brannvesenets råd før du tenner sankthansbål og få info om den gratis ungdomsfestivalen Fokal festival i ukens utgave av Kommunetorget.

Les Kommunetorget for 16. juni

Se hvor du kan få legehjelp i sommer og at du kan stikke innom Innbyggerservice for å få svar på dine spørsmål om Bybanen til Åsane. Les mer i denne ukens utgave av Kommunetorget.

Kommunetorget 9. juni

Vil du bli besøksvenn - eller søke om friplass på et av sommerens mange aktivitetstilbud for barn og unge? Les mer i denne ukens utgave av Kommunetorget.

Kommunetorget 2. juni

Få forslag til kulturaktiviteter for barn og unge i sommer, les om hvordan du kan bli besøksvenn og om forbudet mot åpen ild og grilling.

Kommunetorget 26. mai

Få smakebiter av programmet for Damsgårdsdagene, og få informasjon om hvor du kan henvende deg om du opplever en alvorlig livskrise.

Kommunetorget 19. mai

Les om informasjonsmøtene som er satt opp i forbindelse med bybaneutbyggingen til Åsane, og sjekk programmet for nysatsingen Bergen Nå under Festspillene.

Kommunetorget 12. mai

Se hvilke utvidelser av boligsoneparkeringen som trer i kraft fra 13. juni, og få nyttig informasjon før nasjonaldagen.

Kommunetorget 5. mai

Få oversikt over programmet for markeringen av 8. mai i Bergen, og sjekk aktivitetstilbudet for barn og unge i sommerferien.

Kommunetorget 28. april 2018

Les hvordan du kan bidra med strandrydding, og få oversikt over kultur- og aktivitetstilbudet i mai.

Kommunetorget 21. april 2018

Les hvordan du kan melde fra til Barnevernet hvis du kjenner unge som har det vanskelig. Du får også info om reisevaksiner i ukens Kommunetorget.

Kommunetorget 14. april 2018

Vi inviterer til informasjonsmøte for deg som vil vite mer om å sende søknad i enkle byggesaker. Du får også informasjon om velferdsteknologidagene.

Kommunetorget 7. april 2018

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om endringer hos legevakten og om kurs om demens for pårørende.

Kommunetorget 31. mars 2018

I Kommunetorget denne uken kan du lese om hvordan du kan bli en frivillig, og få informasjon om digital veiledning til kommunens tjenester.

Kommunetorget 24. mars 2018

I Kommunetorget denne uken får du oversikt over våre åpningstider i påsken, og en fyldig guide til kultur- og aktivitetstilbud i april.