Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 12. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om kulturdager i bydelene, datahjelp på biblioteket, HPV-vaksiner og ulike priser.

Les Kommunetorget for 5. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om aktivitetstips i høstferien, Barne-og familiehjelpen, kurs for pårørende til personer med afasi og trygghets- og treningstilbud til de eldre.

Les Kommunetorget for 28. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om luftvarsel, de nye stålsøylene på Torgallmenningen, budsjettforslag og invitasjoner til kurs, konferanser og minnemarkering.

Les Kommunetorget for 21. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese hvordan en kan få hjelp bort fra vold, bilfri lørdag i sentrum og når årets influensavaksiner er ventet.

Les Kommunetorget for 14. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om nye kurs på Frisklivs- og mestringssenteret, åpen brannstasjon og Treffsted for kreftsyke. Se også programmet for mobilitetsuken.

Les Kommunetorget for 7. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om valgdagen, styrking av tilbudet til Helsestasjon for ungdom og Trafikksikkerhetsdagen.

Les Kommunetorget for 31. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om Sandviksdagene, hvordan melde inn kandidater til årets kulturpriser, gå- og sykkelstrategi på høring, og mye mer.

Les Kommunetorget for 24. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om verdens overdosedag, hvordan du kan hjelpe en ung flyktning til et bedre liv og mer om forhåndsstemming.

Les Kommunetorget for 17. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om forhåndsstemming, hvor du finner nyttig info om Bergen, Etablererprisen og råd fra brannvesenet.

Les Komunetorget for 10. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om skolestart, brannsikkerhet, båndtvang og treningstilbud for hjemmeboende eldre.

Les Kommunetorget for 3. august

Les blant annet alt om kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019, balansekurs for eldre og kurs i depresjonsmestring.

Les Kommunetorget for 29. juni

Les blant annet om The Tall Ships Races, Kommunalplanens arealdel, hvordan du kan forhåndsstemme og høstens kurs i depresjonsmestring.

Les Kommunetorget for 22. juni

Les brannvesenets råd før du tenner sankthansbål og få info om ungdomsfestivalen Fokal festival i ukens utgave av Kommunetorget.

Les Kommunetorget for 15. juni

Les blant annet om ledige plasser på sommerens aktiviteter og på kulturskolen i høst, forebyggende hjemmebesøk for eldre og norskopplæring for innvandrere.

Les Kommunetorget for 8. juni

Les blant annet om Barne- og familiehjelpen, Livskrisehjelpen, Fun Games, og få råd om branntrygg grilling.