Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 17. november

Denne uken får du tips til hvordan du kan unngå influensa, og lese om tilskuddsordningen til tiltak for barn og unge i lavinntektsfamilier.

Les Kommunetorget for 10. november

Denne uken kan du lese om kommunens nye hjelpetilbud, nemlig Barne- og familiehjelpen, og få informasjon om hva kreftkoordinatorene kan bidra med til deg som har en diagnose.

Les Kommunetorget for 3. november

I Kommunetorget denne uken får du råd om hvordan du kan bidra til rottebekjempelse, og du kan lese om årets influensavaksine som nå er tilgjengelig hos fastlegen.

Les Kommunetorget for 27. oktober

Ønsker du en spisevenn? Vet du om det perfekte juletreet? Lurer du på hvordan du får fyr i ovnen? Les mer om hvordan du går frem i ukens Kommunetorget.

Les Kommunetorget for 20. oktober

Denne uken kan du lese hvordan du går frem for å måle radon i huset ditt. Du får også program for Kulturfest Åsane, og informasjon om hvordan du kan komme med innspill til budsjettet.

Les Kommunetorget for 13. oktober

Få smakebiter på programmet for kulturdagene som starter i fire bydeler, og få informasjon om piggdekkgebyr-ordningen.

Les Kommunetorget for 6. oktober

Få oversikt over kommunens høstferietilbud, og les mer om tilbudet som gjør at flere eldre innbyggere kan klare seg i eget hjem.

Les Kommunetorget for 29. september

Få informasjon om hvordan du kan følge med på luftkvaliteten i vinter, og få en fyldig guide til alt som skjer under nyvinningen Fun Palaces.

Les Kommunetorget for 22. september

Få råd om hvor du kan henvende deg dersom du, eller noen du kjenner er utsatt for vold. Du får også informasjon om tilbudet til palliative kreftpasienter.

Les Kommunetorget for 15. september

Les blant annet om åpen brannstasjon, folkemøte om ny seniorplan og Alrek kulturfestival.

Les Kommunetorget for 8. september

Sjekk programmet for Løvstakkdagene, og se hvilke kurs du kan ta for å endre livsstil.

Les Kommunetorget for 1. september

Sjekk programmet for Sandviksdagene, og få informasjon om det nye treningstilbudet Hoftesterk i denne ukens Kommunetorget.

Les Kommunetorget for 25. august

Vi etterlyser kandidater til Etablererprisen 2018 og har nyttig informasjon til unge kvinner som ønsker gratis HPV-vaksine.

Les Kommunetorget for 18. august

Les om nyheten Fun Palaces og treningstilbudet Sterk og stødig. Dessuten får du full oversikt over høstens kultur- og aktivitetstilbud for barn og unge.

Les Kommunetorget for 11. august

Les om årets skolestart, treningsgrupper for seniorer med nedsatt balanse og om kurs for barn og unge i ukens utgave av Kommunetorget.