Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 22. september

Få råd om hvor du kan henvende deg dersom du, eller noen du kjenner er utsatt for vold. Du får også informasjon om tilbudet til palliative kreftpasienter.

Les Kommunetorget for 15. september

Les blant annet om åpen brannstasjon, folkemøte om ny seniorplan og Alrek kulturfestival.

Les Kommunetorget for 8. september

Sjekk programmet for Løvstakkdagene, og se hvilke kurs du kan ta for å endre livsstil.

Les Kommunetorget for 1. september

Sjekk programmet for Sandviksdagene, og få informasjon om det nye treningstilbudet Hoftesterk i denne ukens Kommunetorget.

Les Kommunetorget for 25. august

Vi etterlyser kandidater til Etablererprisen 2018 og har nyttig informasjon til unge kvinner som ønsker gratis HPV-vaksine.

Les Kommunetorget for 18. august

Les om nyheten Fun Palaces og treningstilbudet Sterk og stødig. Dessuten får du full oversikt over høstens kultur- og aktivitetstilbud for barn og unge.

Les Kommunetorget for 11. august

Les om årets skolestart, treningsgrupper for seniorer med nedsatt balanse og om kurs for barn og unge i ukens utgave av Kommunetorget.

Les Kommunetorget for 4. august

I første utgave av Kommunetorget etter ferien, blir du blant annet invitert med på navnekonkurranse og får tips om brannsikkerhet i studentbolig.

Les Kommunetorget for 30. juni

I siste utgave av Kommunetorget før ferien, får du mer info om bysykkel-ordningen. Vi etterlyser også ditt forslag til kvinnelige gatenavn.

Her er Kommunetorget for 23. juni

Les brannvesenets råd før du tenner sankthansbål og få info om den gratis ungdomsfestivalen Fokal festival i ukens utgave av Kommunetorget.

Les Kommunetorget for 16. juni

Se hvor du kan få legehjelp i sommer og at du kan stikke innom Innbyggerservice for å få svar på dine spørsmål om Bybanen til Åsane. Les mer i denne ukens utgave av Kommunetorget.

Kommunetorget 9. juni

Vil du bli besøksvenn - eller søke om friplass på et av sommerens mange aktivitetstilbud for barn og unge? Les mer i denne ukens utgave av Kommunetorget.

Kommunetorget 2. juni

Få forslag til kulturaktiviteter for barn og unge i sommer, les om hvordan du kan bli besøksvenn og om forbudet mot åpen ild og grilling.

Kommunetorget 26. mai

Få smakebiter av programmet for Damsgårdsdagene, og få informasjon om hvor du kan henvende deg om du opplever en alvorlig livskrise.

Kommunetorget 19. mai

Les om informasjonsmøtene som er satt opp i forbindelse med bybaneutbyggingen til Åsane, og sjekk programmet for nysatsingen Bergen Nå under Festspillene.