Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 19. januar

Les blant annet at Dansekampen søker dansegrupper, om skikurs for ungdommer og at Bergen kommune skal gjennomføre en spørreundersøkelse om hjemmesykepleie.

Les Kommunetorget for 12. januar

Les om aktivitetstilbud til byens seniorer takstendringer, hvor du kan få krisehjelp og behov for frivillige til ny våketjeneste. Se i tillegg vårens kulturaktiviteter for barn og unge.

Les Kommunetorget for 5. januar

Les om takstendringer som gjelder eiendommer med kommunal skattetakst, og se programmet for det åpne seminaret om tjenester til utviklingshemmede som arrangeres 10. januar.

Les Kommunetorget for 29. desember

Få brannvesenets gode råd for oppskyting av fyrverkeri, og se oversikt over satser for avgifter og egenbetalinger i Bergen kommune i 2019.

Les Kommunetorget for 22. desember

Få oversikt over våre åpningstider i julen, og les om endringene som gjelder for alle som skal søke barnehageplass ved hovedopptaket i Bergen 2019.

Les Kommunetorget for 15. desember

Denne uken får du brannvesenets tips til en branntrygg jul, og du kan lese om hvordan du kan engasjere deg som frivillig.

Les Kommunetorget for 8. desember

Denne uken får du blant annet oversikt over kulturskolens forestillinger i desember, og oppstartsdatoer for treningstilbudet "Sterk og stødig".

Les Kommunetorget for 1. desember

Denne uken kan du blant annet få tips til hvordan du skor deg til vinteren på ulikt vis, og lese om forslaget til bybanedepot i Løvstakken som legges frem.

Les Kommunetorget for 24. november

Nå nærmer det seg siste frist for å komme i gang med gratis HPV-vaksine. Les mer om dette, og om hvordan du kan ta luftvennlige valg i vinter.

Les Kommunetorget for 17. november

Denne uken får du tips til hvordan du kan unngå influensa, og lese om tilskuddsordningen til tiltak for barn og unge i lavinntektsfamilier.

Les Kommunetorget for 10. november

Denne uken kan du lese om kommunens nye hjelpetilbud, nemlig Barne- og familiehjelpen, og få informasjon om hva kreftkoordinatorene kan bidra med til deg som har en diagnose.

Les Kommunetorget for 3. november

I Kommunetorget denne uken får du råd om hvordan du kan bidra til rottebekjempelse, og du kan lese om årets influensavaksine som nå er tilgjengelig hos fastlegen.

Les Kommunetorget for 27. oktober

Ønsker du en spisevenn? Vet du om det perfekte juletreet? Lurer du på hvordan du får fyr i ovnen? Les mer om hvordan du går frem i ukens Kommunetorget.

Les Kommunetorget for 20. oktober

Denne uken kan du lese hvordan du går frem for å måle radon i huset ditt. Du får også program for Kulturfest Åsane, og informasjon om hvordan du kan komme med innspill til budsjettet.

Les Kommunetorget for 13. oktober

Få smakebiter på programmet for kulturdagene som starter i fire bydeler, og få informasjon om piggdekkgebyr-ordningen.