Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Kommunetorget 20. januar 2018

Få informasjon om hvor du som ung kvinne kan få gratis HPV-vaksine, og sjekk datoene for skikurs for ungdom i vinter.

Kommunetorget 13. januar 2018

Vil du ha hjelp til å få en sunnere livsstil? Eller kanskje du vil bli bedre til å lese og skrive? Les om kurstilbudene i ukens Kommunetorget.

Kommunetorget 6. januar 2018

Denne uken får du blant annet en stor oversikt over vårens kulturtilbud til barn og unge og informasjon om treningstilbudet for eldre med nedsatt balanse.

Kommunetorget 30. desember 2017

Denne uken får du råd for bruk av fyrverkeri og 2018-satsene for kommunale avgifter og gebyrer.

Kommunetorget 23. desember 2017

Denne uken får du åpningstider for jul og nyttår, informasjon om hvordan det blir når kommunen overtar ansvar for borgerlige vielser og glimt fra kultur- og aktivitetstilbud i 2018.

Kommunetorget 16. desember 2017

Denne uken får du brannvesenets tips til en branntrygg jul, og du kan lese om hvordan du kan engasjere deg som frivillig.

Kommunetorget 9. desember 2017

Få tips til aktiviteter og gode råd for vintersesongen, og les om treningstilbudet for seniorer i denne utgaven av Kommunetorget.

Kommunetorget 2. desember 2017

Les om aktuelle strakstiltak ved dårlig luftkvalitet, og om hvordan de borgerlige vielsene blir når kommunen overtar ansvaret fra nyttår.

Kommunetorget 25. november 2017

Lurer du på om du må skifte peis når forbudet mot ikke-rentbrennende ovner trer i kraft? Eller vil du delta på UKM 2018? Les mer i ukens Kommunetorget.

Kommunetorget 18. november 2017

Les om råd for å unngå influensa, tilskudd til tiltak mot barnefattigdom og kampanjen slipp brannbilen frem.

Kommunetorget 11. november 2017

Les om høstfestivalen Inntrykk og Uttrykk, om kommunens kreftkoordinatorer og se hvor du kan gå på informasjonsmøte om kommuneplanens arealdel.

Kommunetorget 4. november 2017

I ukens utgave av Kommunetorget kan du lese hvordan du kan bidra til å bekjempe rotter, eller komme med innspill til budsjettet.

Kommunetorget 28. oktober 2017

Kulturfest Åsane starter denne helgen, og fra uke 44 kan du få influensavaksine hos fastlegen. Se også programmet for 100-årsfesten på biblioteket i ukens Kommunetorget.

Kommunetorget 21. oktober 2017

Les om hvordan du går frem for å måle radon i huset ditt og få oversikt over hva som skjer på Kulturfest Åsane og kulturdagene i Fyllingsdalen og Laksevåg

Kommunetorget 14. oktober 2017

Se hva som skjer under kulturdagene i Fana og Ytrebygda, og sjekk hvor du som kjører med piggdekk i vinter kan kjøpe oblater.