Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 23. mars

Les blant annet om hvordan du kan bli valgmedarbeider, hovedopptaket til barnehageplass, seniortrening og råd om brenning av hageavfall.

Les Kommunetorget for 16. mars

Les blant annet om kulturskolen, hvordan bli aktivitetsvenn for demensrammede, folkemøte og kultur- og arrangementsoversikt.

Les Kommunetorget for 9. mars

Les blant annet om sommerjobb for ungdom, hvordan bidra til Bergens 950-årsjubileum, og se kultur- og aktivitetsguiden.

Les Kommunetorget for 2. mars

Les blant annet om søknadsfrister for kulturtilskudd, åpning av Fysak Melkeplassen, kurs om demens for pårørende og hvordan søke barnehageplass.

Les Kommunetorget for 23. februar

Les blant annet om vinterferieaktiviteter, Tall Ships Races, ledige læreplasser og se kultur- og aktivitetsguide for mars.

Les Kommunetorget for 16. februar

Les blant annet om utskriving av eiendomsskatt og markeringen av Ettertankens dag.

Les Kommunetorget for 9. februar

Les blant annet om unge flykninger som trenger vertsfamilier og hvordan en komfyrvakt kan redde hjemmet ditt fra brann.

Les Kommunetorget for 2. februar

Les blant annet om hvordan du søker barnehageplass, hvordan du kan bli frivillig innen helse og omsorg og om datakafé på hovedbiblioteket.

Les Kommunetorget for 26. januar

Les om kurstilbudet til Frisklivs- og mestringssenteret, lese- og skrivekurs for voksne, ungdomsklubber i Bergen og se kultur- og aktivitetsguide for februar.

Les Kommunetorget for 19. januar

Les blant annet at Dansekampen søker dansegrupper, om skikurs for ungdommer og at Bergen kommune skal gjennomføre en spørreundersøkelse om hjemmesykepleie.

Les Kommunetorget for 12. januar

Les om aktivitetstilbud til byens seniorer takstendringer, hvor du kan få krisehjelp og behov for frivillige til ny våketjeneste. Se i tillegg vårens kulturaktiviteter for barn og unge.

Les Kommunetorget for 5. januar

Les om takstendringer som gjelder eiendommer med kommunal skattetakst, og se programmet for det åpne seminaret om tjenester til utviklingshemmede som arrangeres 10. januar.

Les Kommunetorget for 29. desember

Få brannvesenets gode råd for oppskyting av fyrverkeri, og se oversikt over satser for avgifter og egenbetalinger i Bergen kommune i 2019.

Les Kommunetorget for 22. desember

Få oversikt over våre åpningstider i julen, og les om endringene som gjelder for alle som skal søke barnehageplass ved hovedopptaket i Bergen 2019.

Les Kommunetorget for 15. desember

Denne uken får du brannvesenets tips til en branntrygg jul, og du kan lese om hvordan du kan engasjere deg som frivillig.