Gå tilbake til:
Du er her:
Finn Blydt-Svendsen i Bergen Carbon Solutions vant Bergen kommunes etablererpris for 2021.
SØKER PRISKANDIDATER: Bergen kommune ber om forslag til kandidater til Etablererprisen 2022. Her er fjorårets vinner, Finn Blydt-Svendsen i Bergen Carbon Solutions.
Bilde: Christina Sundli-Härdig

Foreslå kandidater til Etablererprisen 2022

Bergen kommune trenger din hjelp i jakten på verdige kandidater til kommunens etablererpris for 2022. Prisen går til kandidater som har etablert ny virksomhet i Bergensregionen.

Fristen for å melde inn kandidater er 22. august 2022. Målet med prisen er å stimulere nyskapning.

Hvem kan få prisen?

Etablererprisen deles ut til kandidater som har etablert ny virksomhet i Bergensregionen, og som bidrar til å fornye eller berike lokalsamfunnet og inspirere andre potensielle etablerere til å starte næringsvirksomhet.

Bedriften må kunne vise til vekst i omsetning, resultat eller antall ansatte, og bedriften må ikke være eldre enn 5 år i prisutdelingsåret. Etablererprisen tildeles ikke bedrifter i en oppstartsfase.

Prisen er på 75.000 kroner.

Send inn forslag innen 22. august

Forslag til kandidater sendes til næringsrådgiver Olav Mellgren på e-post olav.mellgren@bergen.kommune.no innen 22. august 2022. Forslaget må inneholde navn på bedriften som er nominert og to-tre punkter om hvorfor de bør motta prisen.

En jury ledet av byråd for finans, næring og eiendom, Per-Arne Hvidsten Larsen, nominerer kandidater til prisen og utpeker en vinner. Bare navn på prisvinneren blir offentliggjort.

Tidligere prisvinnere

Prisen er tidligere delt ut til gründerne bak It’s Learning,  Maritime Colours, Colonialen Kjøkken & Fetevare, CreaCon Entertainment AS for Vennebyen, Norwegian Rain, Made, Adams matkasse, Wisub AS, Motitech, TicketCo og MillaSays, BRGN og Dealflow.

I 2021 gikk prisen til Bergen Carbon Solutions.

Prisutdeling under Innovasjonsuken OPP

Innovasjonsuken OPP 2022 finner sted i Bergen 19.-25.september 2022. Bergen kommunes etablererpris blir utdelt under dette arrangementet. 

Dette blir en uke spekket med lærerike og interessante arrangement, i regi av aktører som synes det er viktig å dele kunnskap for å fremme innovasjon og entreprenørskap i ulike bransjer.

Les mer om Innovasjonsuken OPP:
www.innovasjonsukenopp.no