Aktiv kulturhøst for barn og unge - finn din aktivitet!

Liker du å være kreativ med form og farge, musikk, foto eller dans? Bergen kulturskole har ledige plasser, og i tillegg er det nå en rekke kurs og aktiviteter du kan melde deg på.

Nyttige lenker for deg som er ny i Bergen

Er du ny i byen eller planlegger å flytte til Bergen? Her finner du snarveier til relevante tjenester i Bergen kommune.

Roger Valhammer er ny skolebyråd

Roger Valhammer er konstituert som ny byråd for barnehage, skole og idrett.

Nye skolebygg og nye elever på plass

Over 2800 førsteklassinger hadde sin aller første skoledag torsdag. Og flere elever kunne starte det nye skoleåret i nye bygg.

Jakter virkemidler for gode bomiljø

Endringer i eierseksjonsloven og burettslagslova er på høring. Mandag lyttet kommunal- og moderniseringsminister Mæland til erfaringer beboere i Damsgårdssundet har med kortidssutleie i bomiljøet.

Klare til heltidsinnsats

Møt kommunens nye og svært fleksible medarbeidere. Fagarbeiderne i Bemanningstjenester er ansatt på heltid, men kan dukke opp på hvilken som helst arbeidsplass med behov for folk.

Bergen er Norges elbilhovedstad

Bergen ble tirsdag kveld kåret til Norges elbilhovedstad for 2018 på et arrangement under Arendalsuka.

Vil ha kandidater til Etablererprisen

Bergen kommune trenger din hjelp i jakten på verdige kandidater til kommunens etablererpris 2018.

Sakene til byrådet 24. august er klare

Blant sakene er plan for nybygg i Årstadveien og omregulering fra blokker til rekkehus i Salhusvegen. På sakskartet er også reforhandling av byvekstavtalen.

Hva skal broen hete?

Hva synes du den knallrøde broen mellom AdO Arena og Bergen hovedbrannstasjon skal hete? Miljøløftet inviterer til navnekonkurranse, og det er allerede kommet inn over 450 forslag.

Følg med på politiske møter og saker

Her kan du følge med på når det er møter og få innsyn i alle saker som behandles i byråd, komiteer og bystyret.

Større prosjekter og satsingsområder

Du finner egne temasider for Renere Havn Bergen, Smart omsorg, Frisklivssentralen, Grønn strategi, oppgradering av skoler, inkludering av flyktninger med mer.

Finn et aktivitetstilbud der du bor

Under menyvalget kultur og idrett samler vi nytt om kurs og fritidstilbud for både liten og stor.

Workshop om Fun Palaces

Aktivitetshelgen Fun Palaces blir arrangert i Bergen for første gang i oktober. Er du nysgjerrig på konseptet og på hvordan du kan bidra i ditt nærmiljø - meld deg på gratis workshop!

Les Kommunetorget for 18. august

Les om nyheten Fun Palaces og treningstilbudet Sterk og stødig. Dessuten får du full oversikt over høstens kultur- og aktivitetstilbud for barn og unge.

Vil ha innspill til kvinnelige gatenavn

Har du tips om kvinner som bør hedres med å få oppkalt en gate, plass eller bygg etter seg i Bergen? Send oss ditt innspill her.

Søk om kulturmidler innen 1. september

Nå er det tid for å søke om tilskudd til profesjonell kunst og kultur, museer og tiltak i sentrum.

Hjelper eldre å holde seg på beina

Bergen kommune tilbyr treningsgrupper og hjemmebesøk for eldre hjemmeboende med nedsatt balanse. Du kan nå melde din interesse for kursene ”Trygg på 2 bein” for høsten 2018.

Brannvesenet advarer mot pizzabranner

Denne uken er det studiestart i Bergen. Ved å ta med brent pizza til studiestedene, vil brannvesenet minne byens 30 000 studenter om brannfaren ved uvettig komfyrbruk.

Uvedkommende har fått tilgang til opplysninger om lærere og elever

Det er nylig avdekket at uvedkommende har kommet seg inn i skolenes brukeradministrasjon "e-Feide" og har dermed fått tilgang til personopplysninger til ansatte og elever på skolene i Bergen.

Har du opplevd rusrelatert død blant dine nære?

En ny studie skal undersøke hvordan narkotikarelatert død oppleves blant de nærmeste. Målet er at etterlatte skal få bedre livskvalitet, og de oppfordres til å delta i prosjektet.

Søker etter lokaler til bofelleskap for unge funksjonshemmede

Etat for utbygging ønsker å komme i kontakt med utbyggere og eiendomsbesittere som har planlagte byggeprosjekter, hvor det kan være aktuelt å innarbeide et bofellesskap på ca. 2.000 kvadratmeter.

Trenger du hjelp til å løse kommunens tjenester på nett?

Hos Innbyggerservice kan vi hjelpe deg med å komme i gang med data og internett når du skal benytte de digitale tjenestene til kommunen. Kom innom eller bestill time.