Gå tilbake til:
Du er her:

Åpnet Innbyggerservice

På fredag fikk byrådsleder Harald Schjelderup æren av å klippe snoren under den offisielle åpningen.

•Et informasjonssenter for innbyggere i Bergen kommune.

•Adresse: Kaigaten 4 (gamle Sparebanken Vest)

•Åpningstider i starten er mandag-fredag klokken 08.00-15.30. Disse vil bli utvidet etter hvert.

•Du kan møte opp uten timeavtale.

Gratulantene sto i kø i Kaigaten 4 da Innbyggerservice ble offisielt åpnet fredag. Gjestene fikk se byrådsleder Harald Schjelderup foreta den offisielle åpningen, etter et musikalsk innslag fra en stryketrio fra Bergen kulturskole.

- Det er en stor glede for meg å åpne Innbyggerservice. Lokalene er skreddersydd for gode møter mellom innbyggerne og kommunen. Vi skal være en åpen og lett tilgjengelig kommune, sa byrådslederen.

Hjelp til det digitale

Eva Hille, informasjonsdirektør i Bergen kommune, gleder seg over at kommunen blir mer tilgjengelig for innbyggerne.

- Vi er glade for å kunne invitere til Innbyggerservice i hjertet av Bergen, ved endestoppet til Bybanen og med rådhuset som nærmeste nabo, sier Hille.

Hun understreker at en viktig oppgave for en kommune er å være der for alle sine innbyggere.
- I en tid hvor kommunene blir mer og mer digitale, ser vi det som spesielt viktig å invitere til en møteplass hvor vi kan møtes ansikt til ansikt. Her er det også publikums pc-er og vi vil bistå dem som ønsker hjelp i den digitale overgangen, sier hun.

SE VIDEO OM INNBYGGERSERVICE:

Hva er Innbyggerservice?

Innbyggerservice er et informasjonssenter for innbyggere i Bergen kommune. Hos Innbyggerservice kan du få svar på spørsmål om kommunale tjenester, hjelp til å fylle ut skjema og søknader, og komme i kontakt med ulike deler av kommunen. Her vil også Bergen kommunes telefonsentral holde til, i tillegg til at Innbyggerservice svarer gjennom sosiale medier, nettsider og e-post.

Les mer på nettsiden til Innbyggerservice