Gå tilbake til:
Du er her:

Tips for en aktiv sommer

Her finner du oversikt over sommertilbud i Bergen kommune.

Aktivitetsleire i skoleferien - fremdeles ledige plasser

Idrettsservice arrangerer mange ulike dagsleire der barn og unge kan få prøve seg på forskjellige aktiviteter. Det er fremdeles ledig plass på aktivitesleir i Vadmyra i uke 32.
Les mer og påmelding

Sommerferietilbud til barn og unge innen kultur

Har du lyst til å være med på Hip hop med Stig og Dino? 7.-10. august kommer de til Ådnahall kulturverksted med breakdance, DJ-ing, graffiti, sjablongmaking og gatekunst
Mer informasjon og påmelding

Badeplasser

Fra mai til august oppdaterer Vann-og avløpsetaten badevannskvalitet og temperaturer ved offentlige badeplasser i alle bydeler. På nettsiden finner du også kart over badeplasser og informasjon om tilkomst og fasiliteter.
Gå til badevann-siden

Telte, fiske eller campe på byfjellene?

Byfjellsiden gir turinformasjon og blant annet råd og regler for sykling, bading, telting og fiske på byfjellene. Munkebotsvannet er ikke tilgengelig for bading i år på grunn av anleggsarbeid, men du kan bade i Langevatnet.
Les mer på byfjellsiden

Leie kano?
I Tennebekktjørna kan du låne gratis kano hver fredag, lørdag og søndag fra uke 27 til uke 32. Her er det bare å møte opp og vente på tur.

I Skomakerdiket på Fløyen er det kanoer til utlån for skoleklasser, lag og organisasjoner. For å låne disse, må du sende søknad via Aktiv by til Bymiljøetaten

Finn din lekeplass

Flere nye lekeplasser er åpnet i det siste, blant annet Skanseparken lekeplass. Kommunen har kart over alle kommunale lekeplasser.
Se kart over lekeplasser her

Aktiviteter i Nygårdsparken i sommer

I Nygårdsparkens øvre del kan du blant annet oppleve smakslaboratorium og skillingsbolleverksted søndagene i juli.
Se hva som skjer i Nygårdsparken

Festivaler og arrangementer

Fjordsteam inntar byen 2.-5. august, med klenodier på land og sjø.
Følg med under Hva skjer