Gå tilbake til:
Du er her:

Innbyggerhjelpen er lansert

Nå har Bergen kommune lansert en ny seksjon på våre nettsider. Innbyggerhjelpen skal være bergensernes hovedinngang til informasjon om hvilke tjenestetilbud kommunen har.

Siden høsten 2018 har mange i kommunen jobbet med å få på plass Innbyggerhjelpen og de to siste ukene har det vært en innspurt med å gjøre innholdet klart.

Lettere å finne og lettere å lese

Målet med Innbyggerhjelpen er at det skal være lettere for deg som bor i Bergen å finne frem til informasjon kommunens tjenester – og vi skal legge til rette for at du i størst mulig grad kan betjene deg selv.

Kommunen har jobbet med å presentere denne informasjonen på en mer lettlest måte. Det er kommet på plass en gjenkjennelig, men ny måte å lage en bedre og mer relevant struktur for inngang til de mange hundre tjenestene våre.

Gi oss tilbakemelding

Vi håper dere liker det dere ser. Men i overgangen nå kan det være at du kommer over en lenke som ikke fungerer eller annet rusk. Vi jobber med å rette feil som vi ser fortløpende.

Husk at på hver side i Innbyggerhjelpen kan du gi oss tilbakemelding på om du er fornøyd med siden eller ikke. Vi blir glade hvis du gir oss melding om du ikke er fornøyd og forteller hvorfor. Da skal vi ordne opp i eventuelle feil straks. Vi blir heller ikke lei oss hvis du synes innholdet er bra.

Kommune-Kari bortreist noen dager

Kommunens digitale medarbeider, snakkeroboten Kommune-Kari, er i forbindelse med omleggingen av nettsidene sendt på noen dagers kurs. Du får derfor ikke hjelp av henne noen dager. Kommune-Kari må lære seg alle de nye lenkene og den nye strukturen som er kommet på sidene.