Gå tilbake til:
Du er her:

Berge er tilbake med ny julekalender

Nissen Berge er endelig tilbake! Hver dag fra 1. desember frem til og med julaften, besøker han et nytt sted i kommunen. Vi legger ut et bilde og noen hint på Facebook og her på nettsiden. Finn ut hvor Berge er og vinn premie!

Det vil komme en ny luke i bunnen av denne siden hver dag.

I fjor var det en sliten nissefar Berge som dro hjem til matmor og de to kompisene Arne og Horde i Arna på julaften.

- Eg e’ litt sliten no, uttalte Berge. 

Han bar hele det store ansvaret for julekalenderkonkurransen til Bergen kommune på Facebook og i portalen i 2018. Nå er den populære rødkledde karen tilbake, og det med friskt mot. 

-  Eg e’ klar med haugevis med godbiter av nokken kommunale steder og bygg til årets konkurranse. Kameraet er ladet og klart for action, lover han. 

Kjendis

I fjor besøkte Berge Nissen alt fra Ulsmåg skole, Kniksens plass barnehage og bassenget i Åstveithallen til klatreparken på Fløyen, ALF-butikken og bystyresalen i Det gamle rådhuset. På de 24 dagene i rampelyset hadde Berge rukket å bli en superkjendis i bergensgatene.  

- Det var grådig gøy, men kompisene mine Horde og Arne ble litt sjalu, minnes han. 

Siden i fjor har Berge levd et rolig og tilbaketrukket liv. Nå er han igjen klar for å innta blitzregnet. 

- Bergenserne er flotte folk, og jeg tror de er glade i kommunen sin. I fjor fikk jeg mange støttende kommentarer på veien: "Ingen kjenner Bergen som deg, Berge", "Byens blideste nisse" og "Du sitter ikke bare på låven, du Berge".

Fra og med søndag 1. desember skal altså den spreke nissen på nytt ferdes rundt omkring i Bergen kommune med kamera på slep. Han kommer til å knipse hemmelighetsfulle selfier fra steder eller bygg med kommunal tilknytning. Nissefar lover også å gi noen små hint for hjelpe bergenserne med å finne løsningen på oppgavene. 

Slik deltar du

Ved å legge igjen en kommentar med riktig sted på posten på Facebook eller ved å sende oss svaret på dagens oppgave på e-post til: redaksjonen@bergen.kommune.no, vil du være med i trekningen av dagens premie.

Hver konkurranse avsluttes ved midnatt samme dag som oppgaven blir publisert.

Premiene

Hver dag kan du vinne en premiepakke som består av et refleks-bånd og sykkelsetetrekk.

Premiene er gitt av Miljøløftet og Bergen kommune.

Trekning

Vinnerne vil bli offentliggjort i Facebook-teksten og tråden på hver konkurranse. Vinnerne må i etterkant sende sine kontaktdetaljer på epost: redaksjonen@bergen.kommune.no for å kunne motta sin premie.

Navn på vinnere vil også bli kunngjort nedenfor.

Vinnere

Luke 1: Tor Kristoffersen
Luke 2: Linda Karin Hufthammer
Luke 3: Ståle Brevik
Luke 4: Hege Hoftun
Luke 5: Tormod Klinge
Luke 6:
Luke 7:
Luke 8:
Luke 9:
Luke 10:
Luke 11:
Luke 12:
Luke 13:
Luke 14:
Luke 15:
Luke 16:
Luke 17:
Luke 18:
Luke 19:
Luke 20:
Luke 21:
Luke 22:
Luke 23:
Luke 24:

Om konkurransen

Det er Seksjon informasjon i Bergen kommune som eier innholdet og administrerer konkurransen. Konkurransen er verken sponset av, støttet av eller administrert av Facebook.