Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Aktuelt

Markerer skolestart med minifestivalen "restart;" for nye elever i Åsane

Åsane kulturhus og Åsane vgs. inviterer førsteårselever til en myk start, og til å bli kjent med både andre elever, skolebygg og Åsane kulturhus gjennom omvisninger og aktiviteter siste uken i ferien.

Finn din sommeraktivitet!

Gjennom «Aktiv sommer i Bergen», får barn og unge i grunnskolealder tilbud om gratis sommerskole og -aktiviteter, fordelt over hele Bergen. Velg mellom idrett, kunst og kultur, friluftsliv og mye mer.

13-16 år? Her er tips til gratis aktivitetstilbud for ungdom i sommer!

Aktiv sommer-satsingen tilbyr gratis aktiviteter i sommer for barn og unge i grunnskolealder. Her har vi sortert ut noen tilbud spesielt for deg som er i ungdomsskolealder.

Landskapskunstner Kanyavee Smestad ruller kreativitet ut i Fana og Ytrebygda

Med et lite hus på tilhengeren skal folk oppsøkes der de er, og få mulighet for å utfolde seg kreativt. Verkstedet dukker opp forskjellige steder i Fana og Ytrebygda denne sommeren.

Aktiv Sommer er i gang!

Søndag 20. juni ble det "tjuvstart" for Aktiv sommer da et engasjert nærmiljø på Møhlenpris og Nygårdshøyden arrangerte Barnas dag i Nygårdsparken.

Østasiatisk kulturuke - samfunnsengasjerende kulturaktivitet for barn og unge

3. -6. august får barn mellom 9 og 12 år delta på en kreativ sommeraktivitet viet spennende øst-asiatisk kultur. Her blir det kampkunst og verksted med øst-asiatisk mat, språk og spill, og drager!