Gå tilbake til:
Du er her:
Bildet viser en smilende jente med solbriller.
Bli kjent med nye skolekamerater gjennom gøye aktiviteter på minifestivalen restart;!
Bilde: Unsplash

Markerer skolestart med minifestivalen "restart;" for nye elever i Åsane

Åsane kulturhus og Åsane vgs. inviterer førsteårselever til en myk start, og til å bli kjent med både andre elever, skolebygg og Åsane kulturhus gjennom omvisninger og aktiviteter siste uken i ferien.

Overgangen fra ungdomskole til videregående skole er spennende. Du som har fått plass ved Åsane videregående skole inviteres nå til en minifestival der du kan prøve kulturhuset og feire starten av din nye yrkesopplæring. 9.-13. august kan du være med på omvisninger, kulturaktiviteter og konsert på Åsane kulturhus.

Velkommen til både skole og kulturaktivitet!

- Åsane kulturhus og Åsane bibliotek deler bygg med Åsane vgs, og elevene på skolen har spesielt gode muligheter for deltakelse i aktiviteter og kulturliv. Det er dette du nå får muligheten til å få en smakebit av, i tillegg til å treffe nye medelever, og gjøre overgangen til den nye skolehverdagen litt mykere, sier John Kristian Øvrebø, som er kultursjef i Arna og Åsane og leder av Åsane kulturhus.

Både Øvrebø og skolens rektor Jens-Petter Storheim vil gi elever og andre interesserte omvisninger i skolebygget og kulturlokalene. I tillegg kan man melde seg på ulike kurs og aktiviteter gjennom uken.

Gratis konsert med servering

Torsdag 12. august kl. 16.00 blir det gratis konsert med Myra, Teo Tomczuk og Variety Jones! Les mer om artistene og meld deg på her! Påmeldte til konserten får også smake kantinens deilige tacos.

Se oversikten for ukens kurs og aktiviteter, og følg lenkene for mer informasjon og påmelding:

Hele arrangementet er gratis, og markerer slutten av prosjektet Aktiv sommer, finansiert av Utdanningsdirektoratet. Grunnet smittevern og restriksjoner må alle deltakere melde seg på.