Gå tilbake til:
Du er her:
MARKERING: 10 desember mellom klokken 12.00 og 13.30 er du invitert til markering der samarbeid for etisk og rettferdig handel i Bergen være hovedtema.
MARKERING: 10 desember mellom klokken 12.00 og 13.30 er du invitert til markering der samarbeid for etisk og rettferdig handel i Bergen være hovedtema.

Bli med på digital toårsdag for Fairtradebyen Bergen!

Den 10. desember, på menneskerettighetenes dag, fyller Bergen to år som Fairtradeby. I den anledning har vi igjen gleden av å invitere engasjerte bergensere til markering – denne gangen digitalt!

I år vil samarbeid for etisk og rettferdig handel i Bergen være hovedtema.

Hvorfor er menneskerettigheter så viktig for bedriftene? Og kan menneskerettigheter, miljø- og klimahensyn spille på lag når vi utvikler næringslivet mot en bærekraftig framtid? Og ikke minst, hvordan kan Bergen kommune fremme samarbeid og dialog om dette på tvers av miljøene i Bergen?

Presenterer fersk rapport

Denne debatten ønsker vi å ta videre i årets digitale markering. Vi vil ha variert innhold og samtaler med spennende og relevante aktører. Vi vil også presentere kommunens ferske rapport om muligheter for en samarbeidsarena for ansvarlig næringsliv i Bergen.

Blant de inviterte er Fairtrade Norge, Bærekraftige liv, Raftostiftelsen, Klimapartnere, Responsible Business Advisors og Universitetet i Bergen med flere. Det hele blir etterfulgt av Future-proof sin digitale menneskerettighetslunsj for næringslivet.

Mer om arrangementet

Nærmere detaljer om programmet og arrangementslink blir oppdatert fortløpende på Facebooksiden for fairtradebyen Bergen.

Mer informasjon om arrangementet på Facebook

Markeringen finner sted 10. desember mellom klokken 12.00 og 13.30. Den blir arrangert av Bergen kommune og styringsgruppen for fairtradebyen Bergen. Deltakelse er gratis og åpen for alle. Vi sees!

Tekst: Jørgen Dysvik Bjørke