Gå tilbake til:
Du er her:

Pilotprosjekt på Fisketorget fra 2019: Matvogner

I perioden 01.01.19-31.03.19 vil det være mulig for matvogner, såkalte food trucks, å stå på Fisketorget.

I forbindelse med strategi for utvikling av Torget og Mathallen er det ønskelig med helårsdrift, flere aktører og mer aktivitet på Torget. På bakgrunn av dette er det startet et pilotprosjekt hvor matvogner får mulighet til å stå gratis i leieperioden. Dersom du ønsker å søke om leie av plass, kan du benytte søknadsskjema i linken lengre nede på siden. Det anbefales at alle søkere leser gjennom arrangementsguiden slik at søknaden inneholder all nødvendig informasjon.

Kvalitetsprodukter fra regionen

Torget er både et fisketorg og et mat-, frukt- og grønt-torg. Vareutvalgets hovedkonsept skal være ferske matvarer i form av kvalitetsprodukter fra regionen, med vekt på spesialiteter fra hav og landbruk. Internasjonale lokalproduserte matvarer kan også tilbys. Det stilles som krav til søkere som vil ha matvogner på Torget at de oppfyller kriteriene som er stilt i strategien. Strategien er vedlagt på denne siden. Selve vedtaket er også vedlagt og bør leses, da dette dokumentet fastslår enkelte presiseringer i strategien.

Søknadsskjema og kontaktinformasjon

For å søke om leie av plass på Torget må du fylle ut søknadsskjema for leie av byrom.

Pilotprosjektet varer til 31. mars 2019. Prosjektet vil da evalueres for å se om dette er noe som skal videreføres. Spørsmål om pilotprosjektet og strategien for Torget kan rettes til avdelingsleder for Forvaltningsavdelingen i Bymiljøetaten, Tord Honne Holgernes. Spørsmål om søknad om leie av plass kan rettes til Ingrid Sagen Tholo, jurist i avdelingen. Presse henvises til Bymiljøetatens pressetelefon: 40 81 16 72.