Gå tilbake til:
Du er her:

Meld deg på Frivilligdagen 5. desember

På frivillighetens dag inviterer Bergen kommune til åpent møte med foredrag, kulturinnslag og utdeling av frivilligpris.

Arrangementet finner sted 5. desember klokken 18.00-20.00 på Scandic Bergen City, Håkonsgaten.

Påmeldingsfrist 28. november

Påmelding med antall personer sendes på e-post innen onsdag 28. november til: Ann-Kristin.Seljestokken@bergen.kommune.no

Program for dagen

 • Kulturell åpning v/Nikolai Heggvik Berge
  Nikolai Heggvik Berge startet å spille gitar i 2009 på Folkeuniversitetet, og har siden vært med i kulturskolens rytmiske talentprogram, og ble i 2017 tatt opp ved Griegakademiets Unge Talenter-program. I 2018 mottok han talentstipend fra Bergen kommune v/Fagavdeling for kunst og kulturutvikling.
 • Velkommen v/Øyvor Johnson, direktør, Fagavdeling for kunst og kulturutvikling
 • "Motivasjon til mestring" v/Cathrine Langfjell Torsvik
  Cathrine Langfjell Torsvik mottok i 2013 Mental Helses Åpenhetspris. Gjennom sin egen personlige historie forteller hun om verdien av frivillig innsats. Langfjell Torsvik har erfaring fra en rekke frivillige verv og er blant annet styremedlem i organisasjonen "Voksne for barn".
 • "Fra nullpunkt til suksess" v/Kristin Stige Østevold
  Kristin Stige Østevold mottok Bergen kommunes frivillighetspris i 2017 for sitt arbeid i Natteravnene Rådal. Hun deler erfaringer fra organisasjonsarbeidet og hva prisen har betydd for aktiviteten.
 • "Frivilligheitsløftet i Ytre Arna" v/Erlend Ytre-Arne Vågane og Ytre Arna Sanitetsforening
  I 2017 ble prosjektet "Frivilligheitsløftet i Ytre Arna" startet i samarbeid med lokale lag og foreninger. Prosjektleder Erlend Ytre-Arne Vågane og Ytre Arna Sanitetsforening forteller om arbeidet som er blitt gjort.
 • Utdeling av Bergen kommunes frivilligpris 2018 v/ Øyvor Johnson