Gå tilbake til:
Du er her:

Aktiviteter

Samarbeid om kompetanseheving for frivillige i helse og omsorgssektoren

Mandag 23. april arrangerte Kreftforeningen, Bergen kommune, Haraldsplass, Haukeland universitetssykehus og Berge Røde Kors sykehjem et seminar for frivillige innenfor helse og omsorgssektoren.

Holder aktivitetsvennkurs torsdag 26. april

Nina Holmelid og Mona Tofting har stor glede av å være frivillige for personer med demens og deres pårørende. Vi søker flere frivillige.

Bli frivillig på sykehjem - vi trenger deg

Gjør en forskjell i hverdagen. Det er nærmest et umettelig behov for besøksvenner og turvenner på sykehjem og for hjemmeboende eldre.

VR-teknologi på sykehjem

De kommunale sykehjemmene er i full gang med å innføre VR-teknologi som en av flere artige aktiviteter for sykehjemsbeboerne.

Stinn brakke på frivillig-samling

Bergen kommune satser på frivillighetsarbeid. Tirsdag var 120 frivillige samlet på konferanse i Bergen offentlige bibliotek.

Nå kan du bli spisevenn

Bergen kommune starter prøveprosjektet “Spisevenner“, som legger til rette for at ensomme eldre får noen å spise middag sammen med.

Aktivitetsvenn for personer med demens

I Bergen kommune etablerer vi nå aktivitetsvenn for hjemmeboende personer med demens. En aktivitetsvenn er en frivillig som gjør aktiviteter sammen med en som har demens.