Gå tilbake til:
Du er her:

Heiet Brann til hjemmeseier!

Søndag 2. september var sykehjemsbeboere, hjemmeboende og personer med utviklingshemming på Stadion for å heie Brann til seier!

Det var topp stemning da forventningsfulle deltakere ankom Brann Stadion søndag 2. september. Over 170 tilskuere var forventet, og vi sto klare til å ta imot sammen med en gjeng frivillige.

17 rullestolbrukere med følge tok plass i Kremmerhuset, mens resten av gjengen inntok tribuneplassene sine.

Det var stor interesse for arrangementet på forhånd, og alle billetter ble utsolgt før kampstart. Brann Sportsklubb har vært en kjempeflott samarbeidspartner og stilte opp med kaffe og hjelp til oppvarming av pølser. Vi fikk god hjelp av Branns Gatelag, som er et dagtilbud for rusavhengige.

Gatelaget stilte opp som frivillige og var veivisere som hjalp deltakerne inn til kremmerhuset og ned på tribunen. De sto også klare da 250 varme pølser skulle anrettes i brød og deles ut til sultne tilskuere! De var også med og dele ut iskrem. Jubelen sto i taket da Brann scoret mål, latteren satt løst, og minner kom frem fra eldre som ikke har vært på brann stadion på flere år.

Én av sykehjemsbeboerne ble også intervjuet på direktesendte avspark i BT før kampen.

Sist men ikke minst: sportsgale deltakere fikk også med seg en Brann-plakat hjem til å henge på rommet, til glede for liten og stor!

Vi takker for et knirkefritt arrangement, og håper at dette er noe vi kan gjøre igjen!