Gå tilbake til:
Du er her:
FNs internasjonale dag for frivillighet
Markering av FNs internasjonale dag for frivillighet
Bilde: Nettverk for omsorgsfrivillighet

Markering av FNs internasjonale dag for frivillighet og utdeling av Bergen kommunes frivillighetspris

Torsdag 5 desember kl. 17.30-20.30 markerer Nettverk for omsorgsfrivillighet i samarbeid med Bergen kommune FNs internasjonale dag for frivillighet.

Torsdag 5 desember ruller vi ut den røde løperen for frivilligheten
Program FNs internasjonale dag for frivillighet
Bilde: Nettverk for omsorgsfrivillighet

FNs internasjonale dag for frivillighet markeres for andre år på rad i samarbeid mellom nettverk for omsorgfrivillighet og Bergen kommune. 

Torsdag 5 desember er dagen hvor frivilligheten skal skinne. Denne kvelden inviterer vi alle frivillige i Bergen kommune til en festaften i Peer Gynt salen i Bergens storstue, Grieghallen.

Rød løper og buekorps

De frivillige ønskes velkommen på rød løper til en spektakulær festaften. Kvelden åpner med en minikonsert med Gazza`s Razztime ensemble etterfulgt av et Inspirerende foredrag med Marco Elsafadi. Absence crew danser for oss, og vi skal høre nydelig sang av Bergen guttekor og korister fra Edvard Grieg kor.

Bergen kommune er en syngende kommune, dermed avslutter vi kvelden med allsang sammen med Bergen guttekor. Vi garanterer julesteming når vi synger julen inn!

Bergen kommunes frivillighetspris

I løpet av kvelden skal en heldig vinner kåres til årest frivillig. Kveldens konferansier og prisutdeler er Beate Husa, byråd for eldre, helse og frivillighet.

Påmeldingsinformasjon:

For påmelding, send mail til margrethe.lundegard@bergen.kommune.no eller send sms/ring på tlf 408 16 11