Gå tilbake til:
Du er her:

Informasjonskurs om frivillighet i helse og omsorg

Lurer du på hva frivillighetsarbeidet innen helse og omsorg innebærer? Kom på informasjonsmøter med påfølgende kurs i samarbeid med besøkstjenesten i Bergen Røde Kors.

I Bergen er det mange muligheter for å være frivillig innen helse og omsorg. Du kan være frivillig på et sykehjem, et dagsenter, for en hjemmeboende, en-til-en eller i gruppe eller for mennesker med utviklingshemming.

Du kan gå en tur, følge til og fra idrettsaktiviteter, snekre, spille sjakk, lese, gjøre hagearbeid, delta på kulturopplevelser, bruke VR-briller, spise middag, lage mat eller drikke kaffe. Fritidsaktiviteter og gode opplevelser er positivt for både deg og den du er sammen med!

Frivillig på sykkel

Flere av våre sykehjem har fått egen rickshawsykkel, og vi trenger nå flere som kan være med å sykle, både pårørende og frivillige. Sykkelen er en el-sykkel, som gir god drahjelp i oppoverbakkene. Alle som ønsker å bruke sykkelen vil få grundig opplæring ved det enkelte sykehjem.

Introduksjonskurs

Vi inviterer deg som ønsker å bidra til å delta på et uforpliktende introduksjonskurs som holdes i samarbeid med Bergen Røde Kors besøkstjeneste.

Kursdatoer vinteren 2020

Nye kursdatoer for vinteren 2020 kommer

For mer informasjon, send e-post til eva.thomsen@bergen.kommune.no eller ring 93282532.

Informasjonskurs om frivillighet i helse og omsorg bilde
 
 
Rickshawsyklist på sykkeltur med fartsglad sykehjemsbeboer.
RICKSHAWSYKKEL: Kunne du tenke deg å sykle på tur med fartsglade sykehjemsbeboere?
Margrethe Moss-Iversen Lundegård