Gå tilbake til:
Du er her:
Frivillighetspris
PRISVINNER: Bisharo Mohammed Osman, frivillig fra Bergen moské mottok prisen på vegne av moskeen.
Bilde: Asle Bentzen, Bergen kommune

Kjenner du noen som fortjener å vinne Bergen kommunes frivillighetspris 2021?

Bergen kommune har siden 2016 delt ut en en frivillighetspris i anledning FNs internasjonale dag for frivillighet 5. desember. Nå er det på tide å nominere kandidater til årets pris!

Om prisen

Gjennom utdeling av en årlig frivillighetspris,  ønsker Bergen kommune å anerkjenne frivillige og frivillig arbeid. Prisen har blitt utdelt siden 2016 til enkeltpersoner, lag og organisasjoner og gikk i 2020 til Bergen Moské som har utmerket seg gjennom sitt mangeårige arbeid innenfor flere viktige samfunnsområder.  

Kriterier for tildeling av pris 

Prisen kan tildeles en person, en gruppe, et lag, en forening eller en organisasjon som har gjort en særskilt frivillig innsats over flere år, uavhengig av om dette er innenfor kultur, idrett, helse eller andre områder i samfunnet. Prisen er på 50.000 kroner og blir delt ut på et arrangement i anledning frivillighetens dag 5. desember.

Hvordan nominere din kandidat til årets pris?

Har du en kandidat du ønsker å nominere? Da kan du sende inn din nominasjon til frivillighetsrådgiver Stine Emilie Konradsen på epost: Stine.Konradsen@bergen.kommune.no 

I nominasjonen trenger vi følgende informasjon:

  • Hva slags frivillig innsats har kandidaten bidratt med i løpet av de siste årene?
  • Begrunnelse for hvorfor du ønsker å nominere kandidaten.

Frist for å sende inn din nominasjon: 

Ved utgangen av søndag 14. november 2021.