Gå tilbake til:
Du er her:

Om innovasjonslaben

Innovasjonslaben (Innolab) er tilgjengelig for alle som trenger et arbeidsrom i noen timer.

Innovasjonslaben har tilholdssted i Rosenkrantzgt 3, 2 etg. Rommet er forbeholdt dem som ønsker å bidra til at Bergen kommune blir enda bedre i fremtiden, ved å eksperimentere og ta i bruk ny teknologi og nye måter å jobbe på. Rommet er formet for å gi idéer utviklingskraft ved å jobbe tverrfaglig. De beste idéene kan bli prøvd ut i kommunen.

Praktisk informasjon

Innolab er inndelt i fire arbeidsstasjoner. Moduler i rommet er flyttbare. Rommet kan formes etter behov og faglig innhold. Rommet kan leies som det er og benyttes med eller uten fasilitator. Det er behovet som styrer innholdet og Innolabs leder Kjersti Eiken kan tilrettelegge et opplegg om du ønsker det.

Du leier det enklest ved å sende en henvendelse pr mail til kjersti.eiken@bergen.kommune.no. Åpningstider: 08:00 – 16:00

Det er ikke resepsjon tilknyttet rommet. Meld fra i forkant om du vil ta en tur innom for å se hva du kan benytte rommet til.

Samlingssted for innovatørnettverket

Innolab vil være det naturlige samlingsstedet for medlemmer av innovatørnettverket. Dette nettverket fokuserer spesielt på digitalisering og innovasjon og inkluderer ansatte, innbyggere, næringslivet og akademia som har et brennende engasjement for byen og kommunen sin.