Gå tilbake til:
Du er her:

Åpnet kommunens nye innovasjonslab

Fredag 16. mars 2018 var det offisiell åpning av Bergen kommunes innovasjonslab, et nytt møtested mellom kommunen og gode ideer.

Innovasjonslaben skal være et knutepunkt for idéarbeid i kommunen som gjelder innovasjon og digitalisering på alle områder. Det nye senteret skal bidra til at det blir skapt en kultur for digitalisering og innovasjon i Bergen kommune, og også være en samarbeidspartner for eksterne aktører som har konkrete ideer til digitaliseringsprosjekter i kommunen.

- Målet med innovasjonslaben - Innolab - er å skape en enklere vei for gode idéer og forslag til forbedringer inn til kommunen, sier leder av Innovasjonslaben, Kjersti Eiken.

Alle som har en god idé til hvordan kommunen kan utvikle og forbedre tjenestene, er velkommen til å ta kontakt. Innolab skal koble de gode ideene mot de rette aktørene i kommunen gjennom et eget innovatørnettverk. Nettverket vil ha jevnlige møter med Innolaben og Næringsseksjonen for å gjennomgå idéene som kommer inn, og se om dette er noe som kan prøves ut i kommunen.

Har du en god idé om hvordan kommunen kan fornye og forbedre tjenestene? Les mer om innovasjonslaben og finn kontaktinfo