Gå tilbake til:
Du er her:

Følg pressekonferanse tirsdag 29. september

Det blir pressekonferanse om koronasituasjonen i Bergen tirsdag 29. september klokken 14.00. Sendingen er med tegnspråktolk.

På bakgrunn av de siste dager smittetall, og etter dialog med Folkehelseinstituttet, vil byrådet i tirsdag gjøre ny vurdering av smitteverntiltakene som ble innført 8. september.

- I utgangspunktet hadde vi planlagt informasjon ut mandag om smitteverntiltakene i Bergen. Byrådet velger å bruke en ekstra dag for å gjennomgå hvilke tiltak som vil være hensiktsmessig fremover, sier byrådsleder Roger Valhammer.   

Byrådsleder Roger Valhammer, helsebyråd Beate Husa og smittevernoverlege Karina K. Løland deltar på pressekonferansen.

Du kan følge pressekonferansen 29. september klokken 14.00 her. Sendingen er med tegnspråktolk.

Daglige smittetall

Daglige smittetall blir oppdatert her rundt klokken 14.00 hver dag mandag-fredag.

Med en tydelig nedadgående tendens i antall nye smittetilfeller, anses ikke smittesituasjonen i Bergen lenger som akutt. Byrådet har derfor avviklet organiseringen i kommunal kriseledelse, og istedet etablert midlertidig koronastab i byrådsleders avdeling. Videre er det etablert tilstrekkelig kapasitet i tjenestene til å håndtere situasjonen. 

Med dette følger at det ikke lenger blir daglige pressekonferanser. Det blir sendt ut pressemelding i forkant av eventuelle pressekonferanser som vanlig. 

Siste nytt om korona

Siste nytt-oppdateringer om koronasituasjonen og tiltak følger du her