Gå tilbake til:
Du er her:
Testing direkte fra bil
FOR BILER: Den nye teststasjonen på Laksevåg har tilrettelagt for at du kan komme kjørende i bil og bli testet mens du sitter i bilen.
Bilde: Andrew M.S. Buller

Onsdag åpnet ny teststasjon på Laksevåg

Tilbudet på Laksevåg er et drop-in-tilbud der alle som mistenker at de kan være smittet av covid-19, kan komme for å ta test. Dette er et tilbud helt uten timebestilling.

Bergen kommune har  flere ulike steder du kan få teste deg om du mistenker at du har koronavirus, og kommunen utvider nå tilbudet. 

Drop-in

På Laksevåg er det er lagt opp til at du kan komme i bil og bli testet mens du sitter i bilen. Det er egne parkeringsvakter som dirigerer trafikken. Du kan også komme til fots eller med sykkel. Alle som vil teste seg, må ta med gyldig identifikasjon med bilde. 

VIDEO FRA ÅPNINGSDAGEN: 

Ber folk være tålmodige

- Vi vet at mange ønsker å teste seg nå og det kan bli noe kø. Vi oppfordrer folk til å være tålmodige. Vi jobber for fullt med å bygge opp testkapasiteten vår, sier legevaktsjef Dagrun Linchausen.

Tilbudet på Laksevåg er et drop-in-tilbud der alle som mistenker at de kan være smittet av covid-19 kan komme for å ta test. Dette blir et tilbud helt uten timebestilling. 

Her finner du åpningstider for stasjonen på Laksevåg

Vil du heller bestille time?

Dersom du heller ønsker å bestille time for testing, vil det fortsatt være mulig å gjøre dette. Slike tester vil som tidligere bli gjennomført på Bergen legevakt.

Slik bestiller du avtale for test på legevakten - se også oversikt over andre teststeder.