Gå tilbake til:
Du er her:
Bilde av apotek-logo i Bergen sentrum
Bilde: Andrew Buller

Koronavaksine på apotek i Bergen

Bergen kommune har inngått avtale med 36 ulike apotek om koronavaksinering av innbyggere over 16 år. Apotekene starter å vaksinere mot covid-19 mandag 17. januar 2022.

Innbyggere som har fylt 16 år og som tilfredsstiller krav til minimumsintervall mellom dosene, kan fra 17. januar motta vaksine på et av apotekene i listen nedenfor. Dette gjelder uavhengig av hvilken dose innbyggerne skal ha. Innbyggerne må forholde seg til vaksinetypen som det aktuelle apoteket har tilgjengelig til enhver tid. Det er gratis å motta koronavaksine på apotek. 

Innbyggere med alvorlig nedsatt immunforsvar kan foreløpig ikke motta tredje eller fjerde dose på apotek. Dere må kontakte koronatelefonen på 55 56 77 00 for å bestille vaksinetime. 

Følgende apotek vaksinerer mot covid-19

Apotekene har forskjellige åpningstider og ulik kapasitet på hvor mange de har anledning til å vaksinere daglig. Vi legger inn lenker til informasjon og timebestilling om koronavaksinering fortløpende til de enkelte apotekene. Husk legitimasjon. 

Du kan også vaksinere deg på de kommunale vaksinestasjonene, Sentralbadet og Åsanehallen. Trykk her for informasjon om timebestilling og intervall mellom dosene.  
 

Les mer om koronavaksinering: 

Slik gjennomføres koronavaksineringen i Bergen
Fakta om vaksinen mot covid-19
Vaksine til barn i alderen 5 til 11 år med alvorlig grunnsykdom